Mit lehet tenni, ha a macskám hajnali 4-kor nyávog az ételért?
Figyelt kérdés
Ivartalanított, 9 hónapos cica, jól van tartva, mindig rendesen eszik, de nagyon agresszíven kéri reggel a kajáját, a párom 5-kor kel és akkor szokott adni neki reggelit, de van olyan, amikor a macska már hajnali fél négy-négy körül kiabál a kajájáért. Miért lehet ez? Lehet valamit tenni? A szomszédok nem hiszem, hogy nagyon örülhetnek a kora reggeli áriának..2015. nov. 24. 07:15
11/12 macdln válasza:
Az én 6 és fél hónapos kandúr cicám 6 körül szokott kelteni. Hangosan nyávog, meg a tálkájával zörög, erre felkelti a másik két cicámat is. :D
Ezt kb. 3 hete csinálja, azóta nem kell ébresztő. :)
12/12 macdln válasza:
Én is csak azt tudom ajánlani, hogy fel kell kelni megetetni, amikor "jelez". Hát én igazából nem hiszem, hogy fel tudnék kelni hajnali fél négy-négy körül. Amúgy is 6-7 körül szoktam felkelni, majd megetetem a cicákat, kicserélem a vizüket. Akkor úgy látszik, hogy szerencsém van, hogy csak hatkor szokott kelteni a drága :D
Hát esetleg kipróbálhatnád azt is, hogy egy kicsit később adod oda neki a vacsit vagy talán egy picit több legyen a vacsi, hogy reggel egy kicsivel később legyen éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!