Vajon miért hoz gyakran a cicánk az ajtó elé megölt egeret?
Mert meg akar ölni :D
(ha nem tudsz angolul, rákeresek magyarul, csak szólj)
Viccet félretéve én úgy tudom, szeretete jeléül kapod az ajándékokat :D
A helyes válasz: A cicák alapvetően szeretik a pozíciójukat fitogtatni! Amikor egeret hoz neked, vagy bármilyen zsákmányt, akkor első sorban azt szeretné közölni, hogy TE alkalmatlan vagy a ház és annak tája védelmére, ergo Ő jó vadász, te meg bazira nem! :)
Másodsorban jutalmat vár, amiért megtisztította a környezeted az illetéktelen behatolóktól! :)
#2 Akkor linkelem a második részt is: [link]
"Akinek az élőt vitte: bennetek látott fantáziát, így akar tanítani vadászni (mint a kölykeit)."
A miénk pont ezt csinálja. Kislány a szentem, így 6 év után rájött, hogy lehet, hogy elég nagyok vagyunk, hogy elkezdjünk vadászni tanulni. Konkrétan egyre nehezedő feladatokkal: az aktívan döglődő egerekkel kezdte, aztán hozza az egyre élénkebb példányokat is.
A kandúrkánk bezzeg, ha haza is hoz valamit megmutatni, rögtön betolja a szájába.
Kérdező, erre több elfogadott magyarázat is van:
- dicsekszik, hogy ő milyen ügyes cica
- dicséretet, figyelmet akar
- etetni akar (elvégre, soha nem lát téged vadászni, biztos éhes lehetsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!