Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Új helyzet, hogyan cselekedjek?

Új helyzet, hogyan cselekedjek?

Figyelt kérdés
Eddig kertes lakásban éltünk egy macsekkal, de most ideiglenesen egy bérház magasföldszintjére költöztünk. A macska teljesen szobatiszta és kijárós volt eddig, nem találkoztunk az ürülékével sehol. Ahova most költöztünk az egy parkosított terület, tehát ideális lehet a macskának, viszont sok a kutya, és közel húzódik egy főút is, ahova kiszaladhat. Meg tudnám szerintem oldani, hogy az ablakból levezetnék neki valamit, amin tudna közlekedni, csak picit félek, hogy a kutyák meg az autók miatt neadjisten rossz vége lenne. Tanács?
2015. nov. 12. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ameddig nem szokja meg az új környezetet, addig pórázon vigyétek le ismerkedni, lehetőleg kutyamentes időben :)
2015. nov. 12. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
eddig én is eljutottam, csak mi lesz, ha majd egyedül megy, póráz nélkül? :D
2015. nov. 12. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:

"az ablakból levezetnék neki valamit, amin tudna közlekedni"

- ilyesmivel azért vigyáznék, nehogy más is ott közlekedjen. Esetleg macskaajtót a bejáratira? De a cica elvan bent is alommal, kiengedni meg amikor otthon vagytok.

2015. nov. 12. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kaputelefonos bejárata van a háznak. És bármennyire is rafkós macsek, azt nem nézem ki belőled, hogy fölcsönget meg megnyomja a kapunyitó gombot. :D
2015. nov. 12. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy pórázon tudod levinni sétálni vagy sehogy.
2015. nov. 12. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!