Melyik helyzet lett volna jobb a cicánknak?
Én különköltöztem otthonról, anyukáméknál van a családi cicánk (tizenéves). Most olyan helyzet jött be, hogy 3 napig senki nem lesz otthon, tehát a macska egyedül lenne. Felvetődött, hogy akkor addig a cica nálunk lenne a másik lakásban, tehát csak addig lenne egyedül amíg dolgozunk. Előtte még nem volt a lakásban, de engem és a párom ismer, tehát a szagok nem lennének idegenek.
Anyukám most viszont meggondolta magát, hogy nem hozzák el a macskát, hanem otthon marad és majd a barátnője megy át megetetni, kivinni a macskaalmot és gyógyszerezi a macskát (kenegetni kell a bőrét speciális krémmel és gyógyszert beadni neki). Nekünk ez nagyon rosszul esett, mert már 2 hete készülünk, hogy jön a macska, anyukám pedig 3 órával előtte gondolta meg magát... Ráadásul gallért is kell viselnie a macskának, amit nálunk le tudtunk volna venni róla, mert tudtunk volna figyelni rá.
Rákérdeztem, hogy miért gondolta meg magát, de csak elterelte a szót, hogy most nem tud erről beszélni, meg hogy majd megbeszéljük, illetve annyit mondott még, hogy jobb lesz így a macskának, nem kell hurcolászni.
Tényleg ez lehet a háttérben? Tényleg jobb lesz így a macskának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!