Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az olajbogyó nem káros a cicának?

Az olajbogyó nem káros a cicának?

Figyelt kérdés

Itt olvastam valamelyik kérdésben hogy sok cica szereti az olajbogyót. Én még soha nem adtam neki, de tegnap kipróbáltam és kiderült hogy az enyém is :S

Ma is ettem reggelire, láttam hogy kért, de nem adtam neki, erre lenyalta a villát mikor végeztem...

Az olajbogyó sós, ezért aggódom hogy rosszat tesz a veséjének. Lehet neki adni esetenként? Egyáltalán miért szereti? Én ezt nem értem... A benne lévő olaj miatt vagy miért?

2010. márc. 18. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egyszer azt olvastam, hogy a macskák nem érzik az édeset. Állatorvosnál mikor jártam, rákérdeztem, hogy ez hogy lehet, a miénk csoki, joghurt stb mániás (ellopta múltkor a konyakmeggyet a dobozból :D)és teljesen begerjed a nyalánkságoktól. Pl habcsóktól tiszta dili lesz.

Azt mondta, hogy az édességbe lévő zsír stb miatt szereti igazából. Na, erre levezetve a kérdésed, lehet, hogy az olajbogyót is emiatt szereti?

2010. márc. 18. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk volt két olyan cicánk, akik teljesen begerjedtek az olajbogyótól. Ha megérezték a szagát, nem lehetett velük bírni. Nem ették meg azonnal, élvezkedtek, játszottak vele, és csak később kajálták meg. Nagyon szerették, így ha mi ettük, akkor ők is kaptak egy-két szemet, de semmi bajuk nem lett tőle.
2010. márc. 18. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
ö één nem vok macska de hozád vágnám ha nekem olyat adnál magába
2010. aug. 13. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!