Az olajbogyó nem káros a cicának?
Itt olvastam valamelyik kérdésben hogy sok cica szereti az olajbogyót. Én még soha nem adtam neki, de tegnap kipróbáltam és kiderült hogy az enyém is :S
Ma is ettem reggelire, láttam hogy kért, de nem adtam neki, erre lenyalta a villát mikor végeztem...
Az olajbogyó sós, ezért aggódom hogy rosszat tesz a veséjének. Lehet neki adni esetenként? Egyáltalán miért szereti? Én ezt nem értem... A benne lévő olaj miatt vagy miért?
Én egyszer azt olvastam, hogy a macskák nem érzik az édeset. Állatorvosnál mikor jártam, rákérdeztem, hogy ez hogy lehet, a miénk csoki, joghurt stb mániás (ellopta múltkor a konyakmeggyet a dobozból :D)és teljesen begerjed a nyalánkságoktól. Pl habcsóktól tiszta dili lesz.
Azt mondta, hogy az édességbe lévő zsír stb miatt szereti igazából. Na, erre levezetve a kérdésed, lehet, hogy az olajbogyót is emiatt szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!