Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám mindig a lábtörlőre...

A macskám mindig a lábtörlőre szarik. Hogy tudnám leszoktatni róla?

Figyelt kérdés

2015. nov. 4. 15:03
1 2
 11/17 anonim válasza:
A lábtörlöt dobd ki, mert az életben ki nem mosod belöle a szagot..a mi cicánk is közönséges házimacska, kapott almot a balkonra és azt használja. egyébként baleset esetén igenis le volt szidva és a légycsapóval rácsapva- nem erösen, csak hogy tudja a rendet. Bevált.
2015. nov. 8. 12:04
 12/17 anonim ***** válasza:
3%
Öt percre nyomd a víz alá! Soha többet nem csinál oda és az átfagyott kismadarakat sem öli meg bezabáltan!
2015. nov. 8. 16:41
 13/17 anonim ***** válasza:

A macskát is nevelni kell, mikor még kicsi tenni kell neki egy kis ládába(dobozba) homokot és abba alkot(nyilván így alomra nem kell költeni).

Dobd ki a lábtörlőt és mikor megveszed az újat ott a lábtörlőre tedd a kaját neki... elvileg ott ahol eszik nem ürít.

Vagy próbáld oda tenni neki az almot hogy megszokja, aztán majd ha beleszokott akkor elteheted onnan. :)

Az is jó ha van az udvaron homokos rész(ha füves az egész udvar nem tud jó helyet találni magának, a macska ideális esetben elássa a termékét).

Ütlegeléssel nem lehet jobbat kihozni belőle!

2015. nov. 8. 19:52
 14/17 anonim válasza:
13%
Ahová odaszart odaviszed és belevered az orrát!!Arrol elvileg tudni fogja,hogy rosszat csinált.Én is igy szoktattam le róla.Igaz nálam van alomláda és rendszeresen takaritva is van!!
2015. nov. 10. 08:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha egyszer mar megtortent, akkor atveszi a labtorlo a szarszagot, azt meg megerzi a macska messzirol, es onnantol az lesz a helye. Szoval errol a labtorlorol mar kizart hogy leszoktasd, ezert kell kidobni tole, vagy megjobb a szaratohelyere tenni, es onnantol magatol oda fog menni, mert a szag odavonzza.
2015. nov. 10. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a fejét töröltem a szarába és már semmi gond nem volt vele
2015. nov. 10. 18:26
 17/17 anonim válasza:
Szia! Levendula, fokhagyma, fahéj ezeket nem kedvelik a macskák.
2015. nov. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!