Tényleg oszlani kezdett a még élő cica?
Ma az unokatesómékhoz bement egy cica, illetve a hangos nyávogására lettek figyelmesek. A macska eléggé le volt fogyva, és a hátsó lábai/farka vizes volt (vagyis nedves). A farkát egyáltalán nem mozgatta, a hátsó lábaival még tudott járni, bár kissé nehézkesen, de azért egész gyorsan.
Sajnos a menhely nem segít mert tele vannak, így csak annyit csináltak, mielőtt elmentek otthonról, hogy megetették, meg raktak le neki langyos vizet.
Mire ma hazaértek, már nem volt ott..
Azt mondta az unokatesóm, hogy annyira büdös volt a szaga, mint amikor egy tetem oszlik...csak hogy ez a macska még élt és nagyjából tudatában volt a dolgoknak, mert a simogatásra reagált, mármint bújt, meg ilyesmi..
Sajnálják, hogy nem maradt ott, de hát dolgozni kellett menni, meg suliba..én pedig dühös vagyok, hogy nem segített a menhely.
Nem írok város nevet, mert nem az a lényeg, hanem hogy mitől lehetett ilyen szaga?? :(
Volt már több cicájuk is, így tudják, hogy biztosan nem pisi/kaki szag volt.
Fertőzés szag, bomló szövetek tudnak nagyon büdösek lenni.
Megjegyzem a menhelyeknek is megvannak a korlátaik.
Lehet hogy leprás a macska?
Csak le ne kapjátok ti is!
Tudjuk hogy milyen a patkányméreg és fagyálló, mérgeztek meg nekünk is így állatot :(
De ez nem ilyen volt, mint a rothadó hús szag, mint a dögszag azt mondták. Nem tudom, hogy hol lehet, nem találják azóta:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!