Ha egy macska két hétre eltűnik otthonról, majd megtalálják, és hazaviszik, megismeri az otthonát?
Én még augusztusban elmentem "nyaralni" a nagynénémhez. Magammal vittem egy cicámat is. Ott csupán néhány óra kellett és "beilleszkedett". Igaz, csak 3 napig nem voltunk otthon, de, mikor hazaértünk, ő mindenkire fújt és morgott (néha még karmolt is) két húgomra, anyukámra és a másik két cicámra is. Csak rám nem. Másnap délután már együtt játszottak mind a hárman. De teljesen meg volt változva, nem dorombolt, nem bújt hozzánk, stb. A " teljes visszaváltozáshoz" több, mint két hét kellett, majdnem három. Szóval ne add fel a reményt, hamarosan olyan lesz, mint régen. De légy vele türelmes! Kapja azt enni, amit korábban is kapott és ízlik neki. Ha titeket megismer, akkor nem rossz a helyzet. Fokozatosan előjönnek majd az emlékei. Simogassátok gyengéden, játszatok vele, foglalkozzatok vele egy kicsit többet az átlagnál. Hagyjátok, hogy újra felfedezze a házat. (egyedül)
Nem tudom, hogy kinti/benti/kinti-benti cica, de akármelyik is jó lenne 1-2 hétig bent tartani.
Én 1000 közül is felismerném a cicáimat és szerintem így van ezzel minden cica gazdi. Ha a szín, a méret stimmel és a jelleme is olyan(ez persze csak 1-2 hét múltán fog újra kialakulni), mint a ti cicátoké, akkor ő az.
Ez a mostani állapot csak a két hét távollét hatása.
Köszönöm, mindenkinek!!
Mostmár rendebejött, 3-4 napig még ki se mert mozdulni a házból, de mostanra megnyugodott és újra a régi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!