Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám, mit tehetnék még?

Eltűnt a cicám, mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Tegnap eltűnt az öt hónapos cicusom. Ma több helyre kitettük hirdetéseket,jutalmat ajánlottunk. De annyira reménytelennek tűnik. Szerintünk ellopták,mivel a másik 3 cicánktól sose menne el, annyira szeretik egymást és nem is csavargott sehova. Azóta körbejártuk a fél várost, kérdezgettünk, de semmi. holnap a helyi újságba akarom megjelentetni. Mit teheték még? Lelkibeteg vagyok, ahogy a cicák is. Nagyon nagyon hiányzik:(

Van rá esély, hogy visszakerül?

2010. márc. 15. 20:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

A netboardon feltettem mindhárom tobikba(2szoboszlói, 1HB megyei).

Szóval a gyepmesternek, az állatorvosnak, az állateledel boltosoknak, ezenkívül kitettem több helyre, illetve újságban is meg fog jelenni.

De a postásunknak is szólni fogok:)

2010. márc. 16. 19:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Meglett a cicus?

2010. ápr. 14. 22:58
 23/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen! Meglett hálistennek!

8nap után megtaláltuk. Az eltűnését követően a 6.napon valaki betette egy tűlünk nem messze lévő házhoz. Kiéhezve,csontsoványan:( Amúgy se volt kövér cicus, hisz növőfélben van...

Nagyon ment a hasa, többször vittem orvoshoz, kapott rá szurit, azóta elmúlt ezis. Már ivartalaníttattam is:)

2010. ápr. 16. 16:58
 24/24 anonim ***** válasza:

nagyon örülök,hogy meglett. Pont most találtak Hajdúszoboszlón (netboadra tették fel, nézd meg hátha ismered [link] 3964 os beírás egy fekete-fehér cicát és egyből eszembe jutottál. Visszakerestem a a kédrésedet, mert emlékeztem rá. CSak arra nem, hogy hogy nézett ki a cicád.

:-))) Na de tök jó.

2010. ápr. 22. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!