Eltűnt a cicám, mit tehetnék még?
Tegnap eltűnt az öt hónapos cicusom. Ma több helyre kitettük hirdetéseket,jutalmat ajánlottunk. De annyira reménytelennek tűnik. Szerintünk ellopták,mivel a másik 3 cicánktól sose menne el, annyira szeretik egymást és nem is csavargott sehova. Azóta körbejártuk a fél várost, kérdezgettünk, de semmi. holnap a helyi újságba akarom megjelentetni. Mit teheték még? Lelkibeteg vagyok, ahogy a cicák is. Nagyon nagyon hiányzik:(
Van rá esély, hogy visszakerül?
hol van ez helyileg?
amúgy www.netboard.hu kutya téma, azon belül elveszett és talált macskák:
érdemes az iwiwen is hirdertni.
Bocs, ha már ajánlotta valaki, de nem tudok most visszaolvasni.
Iwiw-en,netboardon fent van. Ma megyek és nyomtatok ki képpel együtt hirdetést, és kiteszem a dokihoz.
Ha itt lenne a közelben már rég hazajött volna, vagy összetalálkozott volna valamelyik nagy cicánkkal, és velük hazajött volna.
Teganp hívtak fél 11kor, hogy megvan a cica,valszeg az enyém. Végig vonalban volt az illető, mondta,hogy hova menjünk. Aztán nagyon zavaros lett minden, össze-vissza beszélt, majd letette. Szóval valaki ezzel szórakozik. Nem tudom, szerintetek érdemes lenne elmenni most napközben oda, és körbeérdeklődni?
IWIW üzifalra is kirakhatod, ha be vagy regelve. Ismerősöm cicája így került elő. Megkérte minden ismerősét, hogy tegyék ki, és előkerült. Bár csak 1 hét után. Képet ha tudsz, rakj fel róla...
Remélem előkerül mihamarabb... :)
Köszönöm. Felraktam oda is.
Közbe beszéltem a dokinkkal is, hogy ha látja,vagy beviszik, szóljon.
És a rendelőbe is kitettem a képes hirdetést.
hol van ez helyileg?
Hátha van ott ismerősöm.
De tudod elég nagy távolságokat képesek megtenni a cicák.
És vissza is találnak. Van úgy hogy egy hétre is eltünnek. És fel is találják magukat. Ilyen szempontból élelmesebbek, mint a kutyák.
Esetleg a postán szólj a kézbesítőknek, hogy segítsenek.
Ők bejárják a környéket. Egy jóérzésű ember nem fog visszautasítani.
Köszönöm a tanácsot. Erre nem is gondoltam:)
Sajnos ez a cicus még sosem volt a kapun kívül, nem hinném, hogy egyedül visszatalálna, bár azt sem hiszem, hogy elcsavargott...
na ha hajdsúszoboszlói vagy akkor a netboardon két másik topikba is érdemes betenni. Hajdúszoboszlói kutyások ide.
az a topik neve.
Hiába cicáról van szó, a kutyasétáltatókat megkérheted, hogy figyeljenek és szóljanak neked. De a postásokat kérd meg.Minden követ meg kell mozdítani.
Ha elcsavargott a cicád akkor visszatalál. Hiába nem volt még a kapun kívül. Okos állatok.
Nagyon szorítok, hogy meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!