Mi baja lehet a kiscicámnak?
Van egy 4 hónapos cicum. Tegnap reggel HAB folyt a szájából... nagyon megijedtem! Evett, ivott, utána elmúlt neki. Gondolkodtam, hogy attól lehet-e, hogy nagyon éhes volt? Este 6 körül evett utoljára, és másnap csak 11 óra körül kapott reggelit. Lehetséges, hogy a gyomorsav miatt volt? Vagy valami megakadt a torkán? Mindent a szájába vesz, kint is, bent is, amit csak talál.. csináltam neki fonalból pom-pomot, egyik nap annak a szálát húztam ki a szájából. Természetesen rögtön elvettem tőle.
Volt már valakinek ilyen a cicájával? Anyu mondta, pár hete is előfordult ez, ugyanígy reggel, míg nem kapott kaját. Vigyem állatorvoshoz?
Tejet pont nem kéne a macskának adni.
Pláne nem kinthagyni hagy álljon.
Ott áll a tej szobahőmérsékleten.
A másik hogy a TEHÉNtej benne is van a nevében, tehén borjának való.
Egy gyengébb emésztőrendszerű macska szétf****sa magát más faj tejétől.
Pláne ha kint hagyod a szobahőmérsékleten érlelődni a tejet...
Ember se nagyon tudja megemészteni a tejet.
Á, az nem baj, hogy olyan településen élsz, ahol csak 1 állatorvos van.
Ahol én élek, 1 sincs.
Éppen ezért mindig vesszük a bátorságot és akármelyik állatorvost felhívjuk, aki épp szimpatikus. Nyugodtan kérdezhetsz tőlük, nem gond, hogy nem hozzá fogod konkrétan vinni a cicát.
(Az egyik válaszoló írta, hogy a tehéntej nem macskának való; ez igaz, nézz utána a neten akár. Nagyon sokan nem ajánlják a macskák részére a tehéntejet, tehéntejből készült termékeket. Ettől függetlenül sokan adnak a macskának tehéntejet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!