Ugye nincs baja a kiscicámnak?
Tegnap kaptuk, mégcsak 6 hetes, viszont kissé intsabil a járása. kissé billeg szegényem.
Ugye nem a tegnapi utazás tett be neki? :"(
és tudok rajta segíteni valahogy? egész nap hűvösön van de 2 óránként egy egy 5 percre kiülünk vele a fa alá a hintaszékbe.
issza a hűvös (NEM HIDEG) tejet.
És a járásán segíthetek? Szegényem magára van ebben utalva de nem szeretném ha később gondja lenne.
Jah, és estére, kis kenyér belet tejbe áztatva kapott, de nem ette meg, viszont a reggeli virslim marhán izlett neki :) ez jó?
Féreghajtót kapott már? Mert ha férges, az elszívhatja az energiáját és ezért szédülhet, tehát billeghet.
Oltásai vannak? Mert lehet kezdődő betegségjele.
Tejbe áztatott kenyérnek szinte semmi tápértéke nincs számára, akkor már annál is jobb valami no-name macskakaja.
Vagy legalább virsli, ha az ízlett neki.
Tejet én nem nagyon adnék neki, csak nagyon ritkán. Az ő emésztésük nem tudja rendesen feldolgozni a tehéntejet.
Tehát kezdetnek próbálj az étkezésén változtatni és mindenképp kapjon féreghajtót.
Lehet hogy csak a kora a gond, ahogy az első írta, de ha mégsem akkor a késlekedés sok bajt okozhat még.
Remélem nem fizettél egy OLX-es cicáért......
Féreghajtót állatorvosnál tudsz venni, ha városban laksz, akkor állatpatikában (ha van)
Ilyen pici cicának szerintem pasztát fognak ajánlani, nem tablettát. Legalábbis az én cicámnak azt adtak mé olyan 9-10 hetes kora körül.
Egyszerűbb lenne, ha felkeresnél egy állatdokit, ő beadja neki, amit ő jobbnak lát és megmondja mikor kell megismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!