Hogyan üldözzem el a nem kívánatos macskákat?
A te kedvedért el kell űzni a cicákat, hogy éhezzenek ezután? A gyereknek semmi baja nem lesz attól, hogy oda járnak enni a cicák. Hogy kerülne a kezébe cicaszőr?? Ha megsimogatja, akkor tanítsd meg, hogy mosson kezet utánna, vagy egyszerűbb, magyarázd el neki, hogy nem szabad piszkálni a cicákat. a sok betegségről meg csak annyit, hogy az emberek sokkal több fertőzést terjesztenek, mint a cica.
Nem zárhatod karanténba a gyereket.
A válaszokon meg ne háborogj, aki ezt az oldalt olvasgatja, szereti a cicákat, és egyikünk sem örül neki, hogy ilyen hülyeség miatt mégtöbb cicc éhezzen.
Ezt a topicot az állatszerető és állattartó emberek olvassák. A válaszaik az ő őszinte véleményüket tükrözik. Menj át a kismama kategóriába, ott biztos sokkal több neked tetsző válasz fog érkezni.
Az objektivitásról meg annyit, hogy a védőnőt én világosítottam fel róla, hogy a kismama kaphat-e betegséget akár saját, akár kóbor macskától, holott neki kellett volna engem. Szóval a gyereked csak akkor kaphat el betegséget bármely macskától, ha simogatja vagy, ha hozzányúl a kakijához. Amennyiben már akkora, hogy kimehet a kertbe, akkor ezek a dolgok simán megtilthatóak neki. Az én gyerekem simogatja a menhelyi és kóbor állatokat is, de még soha nem volt bolhája, férge és bőrbetegsége sem. Más meg nem lehet.
Igazuk van az előttem szólóknak! Nyilván felügyelet nélkül csak akkor megy a kertbe ha már elég nagy ahhoz is hogy megértse hogy ne nyúljon a macskákhoz vagy ha mégis akkor utána ne egyen olyan kézzel, nyúljon a szemébe vagy a szájába hanem előbb mosson kezet! Nem szép hogy el akarod űzni a cicákat! Legalább kapnak enni!!!! Én is legszívesebben minden udvarunkra tévedt macskát megtartanék de a szüleim nem engedik így is van most 8 macsekunk abból 3 felnőtt, van 2 kisebb meg 3 egész pici még egy hónaposak sincsenek. Különben meg csak jó hogy kis korától macskaközelben van így sokkal kisebb a valőszínűsége h később állatszőr allergia alakuljon ki nála. Én is macskákkal nőttem fel meg kutyával, sőt még nyulunk is volt és semmi bajom nem lett tőle.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!