Szerintetek ez nem túl mély a cicáknak?
Micsoda? van itt minden, pontosan melyikre gondolsz?
amúgy jól elcsúszott a gyakorikerdesek.hu főoldal a kérdésedben szereplő hosszú link miat..... :) ügyes
Nem vagy túl udvarias annak ellenére, hogy segítséget vársz tőlünk, mivel toleráns vagyok, ezért válaszolok:
Felnőtt macskának nem túl mély, kölyköknek problémát okozhat. A felnőttek sem szeretik az ilyet, a tapasztalataim szerint. Ami a legideálisabb, az olyan alomtál, aminek teteje is van, abból nehezebben kaparják ki az almot, könnyen be tudnak menni és senki nem zavarja őket használat közben, ezért kedvelik is:
nem bírom elviselni ha sértegetnek, de köszönöm,hogy ilyen éretten kezeled a helyzetet..
azt olvastam,hogy a macskawc-t nem szeretik, csak a gazdik. amúgy köszi a választ:)
Nálam tök normálisan megjelent a link, pedig Operám sincs, csak sima tűzróka... Na mind1.
Szóval szerintem is mély egy kicsit. Mármint pici cicának. szerintem 4-5 hónapos koránál előbb nehéz lenne belemásznia. Viszont abból a szempontból jó, hogy nemigen tudja kikaparni a cuccost.
Mi egy kisebb tálcát vettünk az elején, ezzel almot is spóroltunk. Aztán mikor már akkora lett, hogy nehezen forgolódott benne, kicseréltük egy normál méretű fedelesre.
Megvan még a régi kicsi, ha gondolod odaadom párszáz Ft-ért :-)
azta, el sem hiszem,hogy van egy ember aki minden megjegyzés nélkül a kérdésre válaszol:O
köszönöm. :) írok privit. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!