Tényleg kell egy olyan nap a cicáknak mikor nem esznek semmit?
Figyelt kérdés
Ma hallottam és nem bírom elhinni. Az én cicám (kicsi) 3* kap kaját egy nap, egyszer hajnali 6körül, egyszer 2-3 között meg egyszer este 10 körül. Ha nem kapja meg valamelyik adagját sír, nyávog, minden baja van, nem tudom lefoglalni. Egyébként nem dagi cica, sokat játszik, összevissza futkos, tehát a mozgás az megvan. Egyébként mindig whiskas juniort kap, és azonnal megeszi az egész adagot. Ez így nem jó? Szoktassam át más rendszerre? Hogyan tudnám megoldani?2011. júl. 20. 22:26
1/8 anonim válasza:
Én még ilyet sosem hallottam. Rengeteg cicánk volt már, a legtöbb magas életkort megért, de soha egyetlenegy napot ki nem hagytak volna a falatozásból. A macskák született haspókok, legszívesebben egész nap eszegetnének.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel nem ártok neki, hogy sok kaját kap? Nem látom rajta, hogy hízna, tényleg sokat mozog.
2011. júl. 20. 22:40
3/8 anonim válasza:
dehogy kell :D miért kéne szerencsétlent éheztetni egy napig??
4/8 anonim válasza:
Nem kell. Állítólag az oroszlánok koplalnak néha 1-1 napot és abból jött ez h talán a macskáknak is kell. De nem.
5/8 anonim válasza:
Dehogy is! ez butaság :) nekem is van egy kiscicusom, nagyon szeret enni, és alapból egy kiscicának többet is kell enni egy nap mint egy felnőtt macskának. Szóval nyugodtan etessed egy nap többször!
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat:)
2011. júl. 21. 11:21
7/8 anonim válasza:
Ne aggódj, mindent jól csinálsz!
Én is 3-4x adok még a kiscicámnak, ahogy nő, fokozatosan kell csökkenteni az étkezések számát.
Felnőtt cicának napi 2x adok, reggel és délután, de előfordul, hogy levesz a lábamról és akkor adok még pár szem szárazat vagy egy falat sonkát, sajtot stb. de csak azért, mert nem kövér, sőt, a nagy melegben alig evett, ilyenkor többször is kínáltam, mert eléggé le volt "gatyásodva".
Amit kérdeztél, azt a kutyáknál hallottam, de nem értek a kutyákhoz. Cicáknál kizárt.
8/8 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy jó-e a Whiskas mert én úgy vennem észre a cicámnál hogy megeszik egy alutasakot és még kell neki pedig reggel és este is kap kaját sőt van amikor napközbe is.Én szerintem ebben a Whiskas, Kitekat és ilyesmi eledelekben valami olyan szer van amitől a macska éhesebb lesz...mint nálunk a chips.De amikor sülthúst adunk nekki akkor pedig elmegy aludni és egy csomó ideig nem bír enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!