Milyen színű cicát szeretnél?
Vagy ha esetleg pont olyanod van, mint amit szerettél volna, az milyen?
Van valami ami miatt az a szín, vagy mintázat tetszik, vagy csak egyszerűen szimpi és kész?
Nekem majdnem ilyen van, mint amit az első ír. :)
Fekete, a hasa fehér, fehér mellénye van, és a pofija egy része is fehér. A lábain fehér "bokazonkikat" visel.
Ő egyszerűen csak szimpi volt, amúgy nekem a szín mindegy.
Nagyon bejön a vörös és a sötét cirmos. Vörös cirmosunk most van (fehér hassal), sötét cirmos sajnos csak volt.
De a másik kiscicában is van vörös cirmos rész, csak normál barna cirmos és fehér is, összevissza. Nagyon szépek.
Mindig is szerettem volna egy hófehér hosszú szőrű kiscicát és júniusban teljesült is a vágyam. Ő volt az egyik "ballagási ajándékom". Előző cicám fekete-fehér volt. Nagyon nagyon szerettem és szeretnék majd egyszer újra egy hozzá hasonló cicust. Nagyon tetszenek még a tabby mintázatú cicák és szintén júniusban meg is kaptam első ilyen cicámat. Lila tabby brit keverék lány és a testvérét is megkaptam, egy vörös makréla cirmos kandúrt.
Nem hiszem, hogy lesz valaha is ennyi cicám, de azért leírom a színeket, amilyen színű cicát szeretnék még.:
-fekete-fehér
-fekete teknőc fehérrel
-kék teknőc fehérrel
-lila tricolor
-csoki tricolor
-fahéj tricolor
-kék-ezüst tabby fehérrel
-ezüst árnyalt
-fekete
-fekete füst teknőc fehérrel
-kék füst teknőc fehérrel
-kék
-vörös tabby fehérrel
-kék fehér
-kék makréla cirmos
-krém füst fehérrel
Most ezek jutottak az eszembe, de biztos van még több is :) Egyébként sosem gondoltam volna, hogy lesz egyszínű vörös cicám és mégis lett és nagyon megszerettem. Régebben nem tudom miért, de nem nagyon szerettem a vörös cicákat, de most, hogy lett ő, nagyon megszerettem. Szóval nemcsak a szín számít :)
Szerintem nem tudtok nekem olyan színű macskát mutatni, ami ne tetszene (A nyomott képű macskákkal és a munchkinokkal viszont gondjaim vannak^^").
Most két meseszép cirmos-fehér foltos macskám van, el nem cserélném őket semmiért :) Semmi tudatos nincs a színválasztásban, mentett cicáim szoktak lenni. Egy teknőctarka macskát még nagyon szívesen megnéznék magamnak, de annyira nem lényeg, hogy nekiálljak válogatni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!