Milyen macskával élni? A macskák az otthonaitokban nem vernek le tárgyakat az asztalokról, nem okoznak egyéb károkat vagy igen?
gyűjti a zoknikat a sarokban. éjszaka néha talál valami kajás zacskót a szekrényen és szépen kihúzza a szőnyeg közepére, kiszorva a morzsákat. csak úgy szorakozasbol lejatsza a dolgokat az asztalról.
de még kicsi, az idősebb macskaim komolyak
Nekünk is kiscicánk van, de még nem csinált kárt. Asztalra nem megy fel, az emberi kaja nem érdekli.
A pénztárcámat rágta szét meg két párnahuzatot karmolt szét, mert utálja a pöttyöket, támad rájuk, a két párna meg pöttyös volt. :D
Én imádok macsekkal élni. Szeretem amikor reggel ébreszt, hogy játékidő van. Szeretek vele játszani. Párom nem macskás, de még ő sem panaszkodott rá.
Vannak bizonyos arany szabályok, amelyeket betartva minimalizálhatóak akellmetlenségek...
PL.: kaja állandóan elpakolva, növények törékenydolgok 1,8 m magasan a falon.-..stb
Volt gyerek koromba sok cicánk, kinti-benti cicák voltak, sose tettek kárt semmibe, asztalra nem mentek. A kandúrom volt bosszú álló, miután anyu elvitte ivartalanítani minden éjjel az ágya alá kakilt pedig az elött teljes mértékben szobatiszta volt. A többi cicával sose volt ilyen probléma sem.
Most 2 cicám van egy idősebb 7 éves és egy sacc 7-8 hetes kölyök (talált). A nagy abszolút higgadt, a legfinomabb, legillatosabb kaját is kinthagyhatjuk az asztalon akkor se megy fel érte, tudja hogy a szobákba nem mehet így nem megy még ha hívjuk se. Ilyen beállítottságú, sose kellett nevelnem 2 év körüli kóborként fogadtuk be.
A kicsi bajosabb. Nagy kárt ő sem tesz, legfeljebb bennem. Igaz mindent el kell tőle pakolni. Cipő és táska nem lehet elő mert szedné szét, pedig elmagyaráztam neki hogy ha magunknak kell mindenből újat venni akkor nem lesz pénzem neki cica bútorra. :D
De a legbosszantóbb szokása az az hogy az udvarról minden botot, csirketollat és egyéb szemetet behord, meg krumplit akár a földre is pucolhatnék mert ahogy esik a kukába krumpli héj ő azt kiszedi. :) De még kicsi majd leszokik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!