Mi a véleményetek ezekről az akvárium asztalokról?
Az a helyzet nálunk, hogy egy nagyobb, 50 liter feletti akváriumnak egyszerűen nincs hely, csak így. A technikai részét ne nézzétek a dolgoknak, mert azt6 ki lehet cserélni. Pl egy mattenfiltert biztos raknék bele, a világítás meg nem akkora tragédia. A halnaj jó lenne? Nem stresszelné őket?
Jól néz ki a felső. Élőben még nem láttam ilyet. Szerintem egy olyantól kéne megkérdezni, akinek van, mert én arra lennék kíváncsi, hogy mik a hátrányai.
Pl elképzeléseim szerint 216 literben 56 Watt fény az kevés és barna algásodni fog, emiatt az asztal fölé középre kéne lógatni egy spotlámpát pluszban.
Takarításkor 1-2 hetente lepakolni róla, levenni az üveglapot. Nem tudom mennyire párásodik az üveg alja, ha igen, akkor vízköves lesz. Azt lemosni ecettel. Körben az üveg széleiről pedig levakarni pengével a vízkövet, mert különben hogy néz már ki. Ez csak úgy szép, ha totál tiszta mindig.
Igen az igaz, hogy stresszeli őket ha ott eszel rajta, matatsz fölötte, vagy csak mozgolódsz.
Majd mindig mereven kell ülnöd az asztalnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!