Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet az 5 hónapos...

Mi baja lehet az 5 hónapos kismacskámnak?

Figyelt kérdés
Tegnap kb. 20:50-kor kimentem a téli teraszra és adtam enni a macskámnak.Amikor kimentem aludt.Aztán mikor mentem vissza be akkor láttam,hogy eszik.Aztán felugrott a cipőtartóra és le se szállt onnan.Egész végig ült.Aztán ma reggel anya adott neki enni.Végig a cipőtartón ült.Aztán egy kicsit megsimogattam és leraktam a macskaeledel elé.Megszagolta, megfordult és felugrott a fotelra.Még most is ott ül.Mi baja lehet??Nagyon aggódom érte.

2015. szept. 26. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megijedt valamitől. Azóta nem is evett?
2015. szept. 26. 09:21
 2/6 Janka néni ***** válasza:

Egyébként más látható tünete nincsen?

Fogváltáskor szoktak a kismacskák nem-enni és a kedélyük is elég rossz (gyakran el is viszi a gyengébb egyedeket). Folyadékot kapjon, lehet pl. a saját ebédetekből levest vagy főzeléket, amit egyáltalán nem kell rágni, de tápláló.

2015. szept. 26. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg az lehet, hogy fáj a foga amikor eszik, ezért most fél a kajától.
2015. szept. 26. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen macskaeledelt adtok neki?Lehet hogy nem szereti azt a fajta kaját.De az is lehet hogy beteg lett pl.macskanátha vagy láz.Adjatok neki más kaját.Hogy ha azt megeszi,akkor nincs semmi baja,de ha nem vált be,akkor vigyétek el állatorvoshoz.
2015. szept. 26. 09:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Mostmár eszik. :) lehet,hogy csak megcsömölt..adtunk neki meleg tejet.Aztán evett.Csak elvettük tőle az eledelt amikor már a felénél járt mert nem akartuk,hogy újra megcsömöljön.De mostmár jól van :)

De azért köszönöm a válaszokat. :)

2015. szept. 26. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Tejet ne adjatok neki, mert hasmenést okozhat, a macskák általában nem tudják megemészteni a tejben lévő laktózt.
2015. szept. 26. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!