810528 kérdése:
A 6 hónapos cicámnak milyen bolhaírtót tudok adni? A nyakörvet nem viseli el.
Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 08:06
1/9 anonim válasza:
6 hónaposan ha nem kilyárós akkor nyakörvet kéne rátukmálni. Ha kijárós és nem szereri a nyakörvet akkor házikedvenckellék boldban vehetsz spray amivel naponta 2x befúlyos vagy állatorvos ad 1 hónapig kitartó sxurit.
2/9 anonim válasza:
Spon-on (nyakbőrre cseppenthető készítmény).
3/9 anonim válasza:
Rárakod a nyakörvet, úgy, hogy ne tudja letolni magáról, 1 nap alatt megszokja...
4/9 anonim válasza:
Nekem nem szokta meg egyik macska sem a nyakörvet. Plusz ha kijárós is, még veszélyes is lehet, felakad egy kerítésben például.
Az állatorvosnál kapható jó fajta csepp, onnan hozom én is. Az agyon reklámozott vackok annyit is érnek kb.
5/9 masni1 válasza:
Rendszeres fürdetés ampullás irtószerrel. Egy spricnis üvegbe beleteszed az előírt higítású oldatot, a macskát nyakánál fogva lenyomod az üres kádba, lucskosra fújod, félkézzel bedörzsölöd, ronggyal letörlöd és mehet amerre lát. Ismétlés, ha megint vakaródzik.
A bolhanyakörv nem irt, csak riaszt. Így a bolhák számára " láthatatlan a cica " , mert elfedi az emlősök bőrének vajsavszagát. De ha már benne van a bolha, annak ez mit sem ér. Pénzkidobás
6/9 anonim válasza:
Van olyan szer, ami segítségével, ha egy hónapban egyszer megfürdeted vele, akkor ugye nem lesz bolhás. Lehet kapni a Fressnapfban is cseppet, de ezek drágák sajnos. Állatorvosnál is lehet kapni, az állat patikában szerintem...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2015. szept. 18. 10:12
8/9 anonim válasza:
Frontline spot on COMBO!
Ez az újrafertőződést is meggátolja!
9/9 anonim válasza:
Frontline spot on. Eddig ez vált be a legjobban. A fürdetőket hanyagold, és a befújós változatot is, mert baja lesz tőle ha lenyalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!