Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskámat valaki megmérgezte...

A macskámat valaki megmérgezte. Mit adjak neki, hogy meggyógyuljon?

Figyelt kérdés
Ma nagyon furcsa volt. Nem is nyávogott úgy ahogy szokott, fáradt és levert volt egész nap és fel is volt puffadva. Kiderült, hogy megmérgezték. Adtam neki tejet, mert azt mondták az jó. Mit csináljak vele vagy mit adjak neki, hogy meggyógyuljon? Kérlek segítsetek!

2015. szept. 17. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Hogy derült ki, hogy megmérgezték? Mivel? Ha ezt tudod, akkor ne tökölj légyszi, hanem rohanj vele az orvoshoz, ha szereted a macskád, ez a minimum.

Vittem már beteg cicát este orvoshoz, éjjel egy órakor jöttünk haza, gyakorlatilag az ölemben cipeltem a 7 kilós cicát egy - a visszaúton menet közben sajnos leszakadt fogójú és kiesett ajtajú, nagy méretű hordozóban, nem túl barátságos környéken, idegösszeomlással küszködve. Nem volt kifogás, csinálni kellett.

2015. szept. 17. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Látom tegnap írtad. Mi lett a macskával azóta?? Nem vicc, ha megmérgezték, szinte azonnal már tegnap el kellett volna vinni! Ki tudja milyen mérget adhattak neki, biztos elpusztul, ha nem viszed el. Menni hogy megy? A hátsó lábait tudja mozgatni? Szájából folyik valami? A tej nem megoldás! Egyél patkánymérget, igyál rá tejet, ellenőrizd, hogy hatásos-e......nem fog hatni.......
2015. szept. 18. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj, hogy ezt írom, de Te egy rettentő nagy hü....e vagy!

Basszus!

Ha tudod, hogy a macskádat megmérgezték, akkor miért nem viszed orvoshoz?

Nekem 2 hete halt meg így a macskám.

Minden ok volt, aztán egyszer csak nem evett, és nyáladzott, és nyála büdös volt.

Vittem az orvoshoz, aki szerint valószínűleg mérgezett egeret ehetett vagy fagyállót ihatott.

Kapott infúziót, meg mindenféle gyógyszert, de sajnos mégsem tudtuk megmenteni.

A mai napig nem bocsájtom meg magamnak, hogy miért nem vettem ezt hamarabb észre, miért nem jutott hamarabb orvoshoz, mert akkor talán még mai is élne.

5 éves volt.

Ne éld át azt amit akkor én átéltem.

Vidd orvoshoz!

2015. szept. 19. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szagos müge, lisztmamonya, macskagyökér, tyúkturbolya, kutyabengevakarék, mindegyikből tíz marék!"

- Lúdas Matyi

2015. szept. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!