A macskámat valaki megmérgezte. Mit adjak neki, hogy meggyógyuljon?
Fogod a macskát és sürgősen elmész vele az orvoshoz.
Komolyan, az eszem megáll, hogy ide írsz ki kérdést, ahelyett, hogy az orvosnál ülnél a macskáddal.
Nekem is van macskám, de ha vele ez történne, én már rég megjártam volna a dokit.
"Mit adjak neki, hogy meggyógyuljon?"
ORVOST!!!!
Tejet ne adj neki!!!
A legtöbb macska laktózérzékeny. Ugyanakkora kitalált hülyeség hogy tejjel kell etetni, mint hogy a sün almát cipel a hátán.
"Kiderült, hogy megmérgezték"
Ez hogy derült ki?
Miért nem vagytok még orvosnál???
Amikor még nem kattintottam a kérdésre, csak a kategórianézetben olvastam, az első gondoltam az volt, hogy "Remélem, nem tejjel akarta meggyógyítani." Erre tessék...
Vidd orvoshoz! Vagy te tejet iszol, ha beteg vagy?
Egyébként még az is lehet, hogy nem is megmérgezték, hanem pont tejet vott korábban is.
Laktózérzékeny vagyok, pont ilyen tüneteim vannak a tejtől: puffadás, levertség, mellesleg eléggé fáj, csak ezt a macska ugye annyira nem tudja közölni (bár a "máhogy nyávog, mint szokott", az jelenthet fájdalmat).
A tej (ha nem laktoz allergias) csak erzekeny ra, azert mukod_het_ (mukodott regebben a gyors hatasu mergeknel) mert konkreten "megfosatja" a macskat, es emiatt nem engedi hogy tovabb is felszivodjon a mereg.
De amugy, nem jo mergezes ellen. Mondjuk, ha fel is van puffadva, akkor semmi jora ne szamits, kulonben irnam, hogy "talan csak hoguta". De igy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!