2 hónapos kiscica nem nyávog?
Figyelt kérdés
Pár napja befogadtunk egy kiscicát, de megnyikkanni se hallottuk azóta. Talált macska, nem volt betervezve, de megtartottuk, soha nem volt még cicánk. Ez normális?:D2015. szept. 10. 18:37
1/5 anonim válasza:
Normális :)Még nagyon pici,új helyen van,nem mer megszólalni.Ahogy megszokja a környezetet,akkor sem biztos,hogy nagyon nyávogós lesz.Esetleg ha éhes,akkor szól,vagy ha kifejezi valamire a nemtetszését,esetleg fáj valamije.És ha ivarérett lesz,akkor bizony nagyon fog,tehát ajánlott ivartalanítani.
2/5 anonim válasza:
A macskák csak az emberhez "beszélnek", neki még nincs mondanivalója nektek.:)
3/5 anonim válasza:
Normális. Vannak nagyon sokat nyávogós cicák, és olyanok is, akik szinte soha nem nyávognak, akkor is halkan vagy hang nélkül "tátognak".
A cicák egymással nem nyávogva kommunikálnak, jól írja az első, ők csak nekünk nyávognak. De nem biztos, hogy azért, mert nincs mondanivalója, hanem ő egy ilyen csendes típus lesz. Volt már ilyen cicám is - a mostani is ilyen -, és volt olyan is, aki állandóan "dumált".
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen az egyik. Ha "megszólal", akkor is csak inkább ciripel, mint nyávog. Akkor ordított egyszer, mikor véletlenül bezártam a fürdőszobába :) A másik sokat kommunikál, ha felugrik a székre, ha leugrik, ha WC-re megy, ha onnan jön stb. Van néhány plüss játéka, azokat szokta levadászni és a játékkal a szájában jön ordítva, hogy ő milyen ügyes. Na, azokat a földöntúli hangokat hallani kéne :), mert kinyitni nem akarja, de dicsekedne is :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat most megnyugodtam akkor:D
2015. szept. 11. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!