3 hónapos kiscica nem eszik, bágyadt mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Van itt egy kóbor macska akinek van 3 kiscicája akiknek még szokni kell az embert mivel kb 2-4 hónaposak. Na most az egyik cirmos cica nem eszik,ndm sokat iszik mit tegyek? Talán ha cseles vagyok akkor bele tudom rakni valami dobozba vagy valamibe amibe el lehet vinni állatorvoshoz.Az orra nem folyik,szeme nem váladékos,sebek nincsenek rajta tehát nem tudom mi a probléma2015. aug. 29. 20:01
1/5 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy, hogy elviszed orvoshoz. Pici cica bármi baja lehet. Bárcsak minden ember ilyen lenne!
2/5 anonim válasza:
Hát ezt csak orvos tudná megmondani. Próbáld elvinni.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a doki csak hétfőn rendel,de mi hétfő reggel megyünk hazs pestre,nagyon sajnálom a kicsit mivel egyre rosszabb állapotban van és nem nagyon tudok segíteni max vizet és tejet adni neki 😢
2015. aug. 30. 16:07
4/5 A kérdező kommentje:
Végül a kicsi már meggyógyult
2015. szept. 6. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!