Nem tudom sehogy kiírtani a bolhákat a macskából. Van valami hatásos szer ami tényleg használ?
Fésülés, kozmetikát tudom még ajánlani.
De állatorvoshoz is elmehetsz vele, lehet lekezeli, de nem vagyok ebben valami nagy szakértő, ennyi amit tudok mondani.
#2 Szerintem a Neostomosanra gondolhat.
De én is a Frontline spot-ont tudom ajánlani, állatpatikában, Fressnapfban meg tudják neked mondani, hogy melyik való már meglévő fertőzésre. Bolhaölésre nekünk is teljesen bevált.
#8 Hát, a bolhával nekünk szerencsére nincs gondunk, de az egyik macskánkból fürtökben szoktak lógni a kullancsok, a Frontline meg Kiltix az istenért se akart hatni rajta. Megkérdeztem a dokinkat, ő azt mondta, hogy teljesen természetes, vannak ilyen szerencsétlenek, akik jobban vonzzák kullancsokat (mint ahogy vannak olyan emberek, akiket jobban szeretnek a szúnyogok) és simán lehet annyi különbség a két macska között, hogy befolyásolja a spot-on/nyakörv hatását. Szóval kullancs ellen az egyik macskánk továbbra is Frontline-t kap, a másik Héry Zero Puce spot-ont. Az utóbbi nem öl meg semmit, csak távolt tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!