Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol alszik a cicátok?

Hol alszik a cicátok?

Figyelt kérdés
Az én cicám mindig az ágyban alszik a lábamnál, ha fázik, akkor bebújik a takaró alá. Kiscica korában próbáltam az ágyról leszoktatni, vettem neki cicaágyat, de bele sem feküdt.
2010. márc. 11. 15:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
az enyém a tv tetején, gondolom a meleg miatt, de a hang az nem zavarja
2010. márc. 11. 15:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
kiscica korukban az ágyban alhattak,amikor elhoztuk őket a mamájuktól. pár hét után pedig saját helyük volt,persze nem önszántukból aludtak benne,de a hálóból ki lettek zárva és hamar rájöttek,hogy a saját cicabútoruk jobb,mint az ajtó előtt nyivákolva tölteni az éjszakát. ma már minden új cicabútort hamar birtokba vesznek és vetélkednek a jobb helyekért,az éjszakát pedig a hűtő tetejére tett alvóspárnájukon töltik összebújva.
2010. márc. 11. 15:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek kedvenc helyei: a párom mellett a takaró alatt (azért mellette, mert ő nem sokat forgolódik), az egyikük előnyben részesíti a radiátort, a másik kedvence a kutya kosara, a harmadik meg kifejezetten a kutyához bújva alszik szívesen az ágyam végében. :-)
2010. márc. 11. 15:24
 4/23 anonim ***** válasza:
39%
Az oroszlánok mellett szeret a drága aludni
2010. márc. 11. 15:24
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
az enyém az mellettem alszik! :)
2010. márc. 11. 15:27
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Ágyban, lábnál. mármint a mi lábunknál.
2010. márc. 11. 15:27
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nem alhatnak bent mert nem szobatiszták.. bár volt már olyan macsekunk is aki megtanulta és bent lakott.

A mostaniak (2-en vannak) szinte egész nap bent vannak olyankor a székeken vagy a nappaliban lévö ágyon alszanak.. Kicsit el is vannak kényeztetve, mert ha vacsoránál valaki felkel a székböl az egyik tuti a helyére fekszik egyböl :D

2010. márc. 11. 15:29
 8/23 A kérdező kommentje:
Szerintem az anyja úgy szarta a világra, azért tudja ennyire, hogy milyen jó az a hely.
2010. márc. 11. 15:30
 9/23 anonim ***** válasza:
98%
ne húzzatok le, de az udvaron, ez a természetes neki is
2010. márc. 11. 15:31
 10/23 anonim ***** válasza:
56%
Nekünk két macsek van, szerencsére házon kívűl(allergia):) Asszem a garázsban alszanak xD Szerintem egy rágcsálónál nagyobb állat ne legyen lakásba, főleg ne ágyban.... de ez úgyis csak az én véleményem:D
2010. márc. 11. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!