Csak én gondolom azt hogy a macskákat az egyiptomiak rontották el ennyire?
Figyelt kérdés
Több száz vagy ezer vagy nem tudom hány éven keresztül istenként tisztelték, imádták őket annyira hogy ez beleégett a dns-ükbe és azért ennyire egoisták és büszkék még ma is.2015. aug. 29. 17:57
1/14 anonim válasza:
Egy kérdésem van: téged látott már pszichológus? :D
3/14 anonim válasza:
Hát nem tudom,de az én macskám éppen olyan szófogadó,tisztelettudó,mint a kutyám,nem hiszem,hogy köze lenne az egyiptomiaknak,viszont a nevelés nagyon sokat számít,az tény.
5/14 anonim válasza:
Bmeg a macska nem kutya... A macskafélék eleve ilyenek voltak... szerinted miért nem macskákat használnak nyomozásoknál...? Viccesen nézne ki. xD Nem rontották el, ez tényleg nevelés kérdése.
6/14 anonim válasza:
Egoista büszke ezek emberi fogalmak. A macska nem falkaállat és ezért önnálóbb mint a kutya. Egyiptomiaknak ehhez nincs közük-
7/14 anonim válasza:
A macska nagyon fontos állat volt az ún. Termékeny Félhold vidékén a legelső letelepedett társadalmaktól kezdve, amikor az emberek áttértek a földművelésre, mezőgazdaságra. A macska őrizte a raktárakban összegyűjtött terményt, és kinyírta az azt megdézsmálni próbáló rágcsálókat. Ezért következhetett be, hogy egyes kultúrákban, mint például az egyiptomiaknál, egy idő után szentként kezdték tisztelni.
8/14 anonim válasza:
A macskak el vannak rontva? Ez nekem most uj.
A buszkeseg foleg nem "rossz".
9/14 anonim válasza:
Nem csak egyiptomi macskák vannak, én nincsenek elrontva. Egyszerűen ők ilyenek:)
10/14 anonim válasza:
Vannak egoista emberek mint ahogy a cicáknál is nem minden cica ilyen! Ők is csak egyéniségek ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!