Hány macskának kell még elpusztulnia ahhoz, hogy mindenki ivartalanítva engedje ki a sajátját?
kandúros! igazad van abban, hogy a te macskáidnak nem lesznek kiscicái, de a te kis tököseid a szomszéd autóját, kukáját, ajtaját, falát hugyozzák le szemrebbenés nélkül.
nekem is van 3 ciccem, mind ki van vágva,de a szomszéd kancik ellen nem tehetek semmit, csak szagolom.
teljes mértékben ivartalanításpárti vagyok.
Nem csak a nőstények ivartalanítása fontos, hanem a kandúroké is. Az ivartalanítás nem csak a sok, beltenyészetten születendő kiscicák számának csökkentése miatt fontos, hanem azért is, mert nagyon sok betegség a csámborgó, verekedő cicák miatt terjed. A felelősség nem csak a nőstények gazdiajié.
Aki igazi cicatartó és állatbarát, az nem keres kifogásokat az ivartalanítás ellen, hanem érti annak lényegét.
Idáig én sem tudtam annak fontosságát mit jelent az ivartalanitás!!
De most már igenis tudom és tisztába vagyok a tényekkel!!
Igaz nekem kell azt a 10 000 ft össze rakni a 3000 ft-os zsebpénzeimből de harcolok a cicám ivartalanitásáért...
Ha már az én szép cicám,ennyit csak megadhatok neki...
Most nem én vagyok a fontos hanem a 3 hónapos kiscicám.
A csoki a cukor csak hobby a cica meg egy érző kis állat!!
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!