Hogyan dolgozzam fel?
Valószinüleg meghalt Nyafi cica
Egyik éjjel kiszökött a házból az ablakon át
Benti macska volt de mindig is érdekelte a természet
Viszont mindig csak max. 5 órát volt kint és akkor is csak a kertben ugrándozott
Viszont Július 21-én reggel már nem találtam és azóta sincs meg
Plakátokat is raktam ki
Végigsétáltam a környéken és hivtam de semmi
Nagyon szerettem Nyafi cicát
hiányzik az egyedi nyávogása dorombolása
és a kicsi teste amikor szomorú voltam mindig magamhoz vettem
Áfonya a társa is hiányolja
nagyon hiányzik
Még ne add fel! Nagymamám mesélte, hogy volt egy fiú cicájuk, aki majdnem egy év távollét után megjelent a konyhájukban (nyitva hagyták az ajtót és bejött), csontsoványan, bolhásan igaz, de legalább visszajött.
Rakd ki a facebook oldaladra, facebookos cicás csoportokba és a jofogas.hu-ra. Szerintem még meglesz a cica! Lehet, hogy v.ki befogadta és gondozza. Minél több helyre rakd ki róla a hirdetésedet, hátha v.ki felismeri.
Velem ugyanez volt és félév után visszajött viszont másnap megis halt valszeg megmérgezték...:( Nagyon szerettem
De beletörődtem.Ha vissza jönne a tiéd akkor én elvinném állatorvoshoz ha valami furát is látsz rajta!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Tegnap lett volna 2 éves
Ivartalanitott lány cica volt
köszönöm a tanácsokat,mindenképpen fogom használni
Már gyászoltam is főleg tegnap
Sajnos a képgalériában hemzsegnek róla a képek ezért mindig elsirom magam
De én ég rengeteg ideg várni fogom
Nagyon sokat segitettetek
Addig is Áfonya cicával fogok játszani
ő is szomorú ő is várja de neki nem tudom megmondani azt hogy lehet hogy meghalt...
Nem dehogy
Semmiképen sem törlöm ki a képeket
Vannak nagyon bohokas vicces ciki édes aranyos képei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!