Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan dolgozzam ez fel? Mas...

Hogyan dolgozzam ez fel? Mas hogy csinalta hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

Par napja irtam ki egy kerdest, hogy a cicam kiugrott a 3. emeletrol, es egy ejszakat a szabadban toltott. Nagy baja nem lett, csak meghuzta a labat, meg kicsit beutotte az allat, ugyhogy szerencsesen meguszta. De en azota (bar nem sok ido, tegnap kerult elo, kora delelott) nem birom elfelejteni. Ma alig birtam elindulni suliba, a foldszintrol ujra felsetaltam, hogy biztos bezartam-e az ajtot, ma du. szinten el kellett mennem, ismet visszasetaltam, legszivesebben a masik szobaban sem hagynam magara, felorankent megnezem nincs-e baja. Nagyon megviselt a dolog, meg ha butasagnak is tunik, imadom a cicamat, vegigsirtam az ejszakat+a masnap delelottot, hogy miert nem neztem meg, hogy nyitva volt-e az ablak (nem en nyitottam ki, nem tudtam,hogy nyitva van, es lusta voltam kimenni megnezni), szoval maximalisan az en hibam volt a dolog. Ha nem foglalom le magam, csak ezen jar az eszem,hogy miert nem maradtam otthon vele, mindenhol rosszul erzem magam, aggodom.

Tudom, hogy beteges, de ez van. Massal volt hasonlo? Idovel elfelejtettetek, vagy mi volt?

2012. szept. 11. 16:15
 1/8 anonim válasza:
max egy hét és tuti el felejted. mindenkivel történnek traumák ez is az. nagyon szereted a macseszt ezért jár folyton az eszedbe h mi lett volna ha.....
2012. szept. 11. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Most még friss az "élmény", ezért forog körülötte állandóan az agyad. Az előzőben én írtam hogy egy hónapra eltűnt a cicám. Először vittem le sétálni és valamitől úgy megijedt, hogy kifordult a hámból és elrohant egy fás-bokros helyen. Gondolhatod, mit éltem át, amíg nem jelent meg a ház mögött. Én is állandóan azon ostoroztam magam, miért kellett levinnem. Ráadásul márciusban volt, éjszaka borzasztó hideg, többször esett az eső stb. Már felkészültem, hogy elpusztult. Időnként még én is keresem, ha nincs szem előtt, pedig a lakásból nem tud kimenni, az erkélyen pedig macskaháló van. Nos, száz szónak is egy vége: arra koncentrálj, hogy megkerült, nincs komoly baja és feltétlenül oldd meg, hogy ne forduljon elő még egyszer. Egyébként sokszor találkoztam én is azzal a véleménnyel, hogy nem ugranak ki. Pedig igen, ráadásul a macskáknak nincs mélységérzetük, ezért ugranak olyan bátran le pl. a fáról.
2012. szept. 11. 17:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Hat igen, nagyon szeretem ot, de senkivel nem tudok igazan errol beszelni, mert ''csak egy macska'', senki nem erti, miert kotodom ennyire hozza:)

#2, emlekszem a hozzaszolasodra, koszonom a valaszokat mindkettotoktol! Talan hamar elmulik, addig is ''nyuzom'' amikor az idom (meg o) engedi:)

2012. szept. 11. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem beteges, én alapból mindig megnézem x időnként h megvan-e a cica, nagyon odafigyelek rá. ha elmegyek itthonról mindig megnézem h nem maradt-e nyitva ablak, cica jól van-e. sajnos velünk szomorú dolog történt, mert míg nyaraltunk és a lakótársunkra bíztuk a 2 cicánkat, ő nem figyelt oda eléggé (pedig megígérte h nagyon figyel, tudta milyen ablakot h lehet kinyitni), és az egyik cicánk kiesett a 3. emeletről. 1 napig szenvedett a ház tövében és nem élte túl. a lakótársunk 1 napig nem látta a macskát, és nem tűnt fel neki h nincs meg... magunkat hibáztatjuk h rábíztuk őket, de nem gondoltuk h ez lesz, mert máskor is vigyázott már rájuk. 1 hétig folyamatosan sírtunk. párom is, talán még jobban is mint én, pedig ő a fiú... a mindenünk volt az a cica, és belegondolni h mennyit szenvedett... pedig mi nagyon vigyáztunk rá. és sajnos sokan ezt annyira nem értik meg, munkahelyemen kiröhögtek, h nehogymár egy macska miatt ennyire kilegyek. pedig igen, mert a családtagnak számítanak nálunk a cicák, és ugyanúgy meggyászoltuk, mint egy embert. néhány embernél még többet is érnek. kicsit eltértem, ne haragudj :) a lényeg h örülj h nem lett komoly baja, és vigyázz rá nagyon továbbra is, és egyáltalán nem beteges, amit csinálsz. vigyázz rá, h máskor ne forduljon elő.
2012. szept. 11. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, jo tudni, hogy nem csak en vagyok ilyen. Nagyon sajnalom a cicat, en is ezert erzem magam rosszul, hogy tudom, mennyire felhetett.
2012. szept. 11. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne hidd, hogy csak te vagy ennyire aggódós gazdi :) Az emberek többsége már hülyének néz és persze az előző kandúrom is totálisan kihasználta ezt. (Egyenként kellett neki letenni a száraz tápot, mert a tányérból el se fogadta. Persze ha más etette nem volt gond.) Ami velem megtörtént és ugyanezzel a cicával az az, hogy kint hagytam éjjelre (sose szoktam), ő meg bemászott egy kocsi motorháztetője alá, így el is vitték őt egy másik városba. Magamat okoltam, plakátoltam, kerestem és biza két hét múlva meg is találtam. Zokogtam, hogy újra a kezemben tarthatom, utána még jobban aggódtam persze. Sosem fogom elfelejteni, most az új cicámnál próbálok nem túlaggódni semmit, mert az előzőnél mást se csináltam csak aggódtam ha a szél ráfújt, már akkor is.

Minden esetre tedd magad túl rajta valahogy, nem te hagytad nyitva az ablakot!! Most már jobban fogsz te is figyelni és jobban meg fogod "becsülni" azt, hogy a cicus veled van. Öleld át jó szorosan :)

2012. szept. 11. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:

emlékszem a kérdésedre, olvasgattam is egy ideig hogy meglett-e... :)

nem beteges, tudom milyen érzés amikor mondod hogy cicád van és bármi van vele és a "csak egy macska" pofákat kapod vissza...

nekem 8 napja van cicám, és ha jellemezni mennyire régóta szerettem volna már akkor ugy mondanám h most vagyok 22 éves és tudom h amióta az eszemet tudom szerettem volna.. tele cicaifigurákkal, cicaplüsökkel, cicaképekkel..stb..

de sose lehetett... (apum nem engedte és ebből nem volt hajlandó engedni nem tudom miért, és azt sem tudom miért ment bele talán anyum...) na de a lényeg hogy imádom... de nem kényeztető módon hanem tényleg ésszel meg következetes neveléssel, de annyira szeretem hogy alig várom hogy jöjjek haza és öleljem meg, meg hogy vele legyek, játszak stb...

úgyhogy totál megértelek... :)

2012. szept. 11. 22:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Megnyugtattatok, koszonom:) a cicam is kezd visszaterni a normalis kerekvagasba, mar nem igenyli folyamatosan a simogatast, de sokszor bujik. Tegnap meg bogarat is kergetett:)

Szerintem orulhetnek a cicaink, hogy ilyen jo gazdijaik vannak!:))

2012. szept. 12. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!