Hogy hozzam ki havi 3 max 5 ezerböl a macska tartást (kaja)?
Figyelt kérdés
Jelenleg olyan havi 10000be kerül, (pl egy whiskas vacsira és reggelire 165-165 ft, szorozd fel) és ez túl sok. Hogy oldjam meg hogy ne kerüljön többe az ő kajája mint az enyém? Röhej hogy fél kiló kenyér 130 és 2 napig eszem, az ö egyszeri kajája meg több ennél. Szóval mi a titok?2010. márc. 9. 18:42
11/15 anonim válasza:
Adj neki inkabb kajamaradekot, vekonyabb csontocskakat, kis hust is rajtahagyva...
Ha Whiskas-t adsz neki , akkor rakap, es mast nem eszik.
12/15 anonim válasza:
Tegnap 21:17-es vagyok. Elöször vegyél valamiből kostolót kissebb kiszerelésben, és figyeld meg, hogy izlik e neki. Egyébként nem hülye a cica, előbb utóbb megeszi úgyis. :)
13/15 anonim válasza:
Az a titok, hogy a józan észnek engedve emberi fogyasztásra alkalmatlan 'élelmiszerekért' ne fizess többet, mint amit magad is fogyaszthatsz.
Én pl. a kutya (száraz)tápját adom, kap időnként nyers zúzát, húst, stb. meg összelop szerintem a környéken is, alkalomadtán madarat is fog,stb.
14/15 A kérdező kommentje:
hol lehet kis kiszerelésben kapni olyanokat amiket 15kilósba is lehet a tápfutár.huról pl? mittudomén royal canint.. sarki boltba kétlem. monjuk auchan/tescoban mar van?
2010. márc. 11. 18:57
15/15 anonim válasza:
Bármelyik kisállatkereskedés, állatgyógyszertár, Fressnapf. Tesco-ban, meg ilyen helyeken nincs. kis kiszerelésben elég drágára jön ki, de azért hogy kipróbáld, szerintem megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!