A macskátok hogy nyitja ki az ajtót, ha nincs kilincsre zárva?
benyúl a lábával és húzza maga felé. ügyes kis dög:)
persze kérdés, hogy melyik irányból. mert ha kifele nyílik akkor tolja a fejét és úgy. ha a másikból, akkor ahogy mondtam fent.
tényleg a másik irány is van. Akkor kapirgál. De nagyon vicces. Éjszaka olyan fáradt volt, hogy nem tudta rögtön benyomni a fürdőajtót így bánatában leroskadt mellé és csodálkozott, hogy kinyílt, mert neki dőlt a feneke. :)
Van egy sziámim, az meg úgy nyitja ki befelé, hogy kétlábra áll az ajtóval szemben és kézzel benyomja. Kifelé meg úgy megy, egy kézzel behúzza az ajót. Tök érdekes.
Sziasztok! nekem 3 cicám van, de mindhárom másképp csinálja.az egyik piszkutál , a másik 2 lábon 2 "kézzel" nyomul, a pici meg csüng a kazettás teraszajtón és kazettánként halad fölfele míg észre nem vesszük és be nem engedjük.nyáron ajtó-ablak nyitva van, cirkulálnak össze-vissza.ilyenkor télen a 3 macseknak egy este ketten
vagy 20-szor fölállunk ajtót nyitni.már mutogatunk a férjemmel egymásnak, hogy most te jössz, az előbb én nyitottam ajtót.néha hülyét csinálnak belőlünk, az biztos.de, hát ,aki macskás, az tudja mi ez.
én vettem macskaajtót:)
meguntuk, hogy mindig ugrált a kilincsen akár este reggel, és fel kellett kelni.
ki kellett vágni az ajtót lent és rápakolni, nem lett tökéletes, de a működésében perfekt. használja, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!