Mas macskaja is ki tudja nyitni a kilincsre zart ajtot? Az enyem igen pedig nem en tanitottam :D
Szerintem a második sem kulcsra zárt ajtóra gondol, csak a kilincs működésére.
Az én cicám is ki tudja nyitni, de csak azt ami kifele nyílik. :)
Ami befele nyílik azt mindig valahogy visszacsukja a súlyával amikor felugrik.
Szegény második! Szerintem őszinte volt...
A mi cicánk is kinyitja, pont a lépcsőről eléri, az ajtó kifelé nyílik, tehát csak kétlábra áll, lenyomja a kilincset.
Valóban fura, hogy honnan jött rá. Ez is azt bizonyítja, hogy a macska nem buta, mint ahogyan azt a kutyás gazdik állítják-tisztelet a kivételnek-, mert bármit meg lehet vele tanítani, csak más a kulcs hozzá:)
A szúnyoghálós ajtót ami kifelé nyílik az egyik cicám ki tudja nyitni. Ha be akar jönni nem is kell nyávognia csak kinyitja és bejön. :D Ha ki akar menni akk se nyávog meg topog az ajtóban csak a fejével kinyomja. A kandúr cicám meg a kilincsre zárt ajtót is kinyitja! Felugrik a kilincsre ami a súlya miatt lefelé nyomódik és így ki tudja nyitni.
L/15
azt a masodik valaszt mar toroltek csak hog ne legyen felre ertes
Koszi a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!