Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szoktak hus tartalmu megkezdet...

Szoktak hus tartalmu megkezdett macskakajat hutoben tarolni?

Figyelt kérdés
En szerintem nem anyam szerint igen szerintetek?:)

2015. aug. 10. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

4.vagyok

elvileg felbontas utan oxidalodik valami benne. amúgy konzervgyarban dolgozok(emberi kajakat csinalunk)

elvileg ha felbontod utána ki kell borítani egy muanyag dobozba, vagy mindegy milyenve, de nem szabad abba tarolni.. remélem valaki hozza tud szolni, hogy igaz - e

2015. aug. 11. 06:48
 12/13 anonim ***** válasza:

:S

A savanyúkáposztát sosem borítottam eddig ki.

2015. aug. 11. 07:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sajnos hiába tartom a hűtőben a kaját. A macskám Felix tasakost eszik és ebben a melegben sokszor nincs is ugy étvágya így van mikor 1 nap nem kap tasakost hanem inkább szárazat meg sonkát vagy virslit eszeget. Szóval sokszor pocsékba megy a tasakos mert ki kell dobnom....reggel eszeget belőle kicsit de van hogy a felét sem ette meg és ugye a melegbe megromlik hamar meg ha hűtőbe teszem , akkor meg nem kell neki mert ugy sem friss....:(
2015. aug. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!