Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mik az első jelei annak, ha a...

Mik az első jelei annak, ha a macskám vemhes?

Figyelt kérdés

Még két hete sem volt, hogy a lány sziámi cicám kiszökött (tüzet), és egész éjjel nem aludt itthon. Reggel egy nagy kandúr társaságában találtam meg az ajtó előtt.

Nem tudom, vemhes lett-e, de szeretném tudni. Mik az első jelei annak ha vemhes?

2010. márc. 7. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha majd nő a hasa abból!
2010. márc. 7. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Új helyeket keres ahol fekszik, kicsit lustibb.
2010. márc. 7. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! még a hasa növekedése előtt a cicikéi kezdenek nőni.ha hagyja magát ki tudod tapogatni, mert duzzadnak és rózsaszínűek. a hasa úgy félidő táján kezd / kb. 30 nap / gömbölyödni.
2010. márc. 8. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
jaja...és a vége fele elkezd helyet keresni (az én egyik cicám már most ezt csinálja) meg mindíg veled szeretne lenni, hízeleg, nahh meg többet is eszik majd :)
2010. márc. 8. 11:26
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, csak az a gond, hogy szinte mindenhova bemászik és mindig! De köszi!!!!
2010. márc. 8. 14:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Amúgy bújósabb, és többet eszik! :D

Na köszi még egyszer!!!

2010. márc. 8. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, sajnos tuti, hogy vemhes lett... macskáknál ez sajna nagyon könnyen megy, ha a kandúrt megtűrte maga mellett, akkor főleg. :-( Jó hír, hogy még ilyenkor simán lehet ivartalanítani, és nem lesz több ilyen gond! Az én lánycicám (brit kék)is ivartalanítva lett az első tüzelése után, sajnos ő is kiszökött és vemhes lett. De most már 11 éves, és ez a hosszú élet annak köszönhető, hogy nem megy a fiúk után! Azelőtt sajnos egy macskám sem érte meg a 2-3 éves kort... :-(((
2010. márc. 12. 16:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Nem lett vemhes, mert megint tüzel!!! :D
2010. márc. 13. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, az utolsó válaszolónak: nem szeretnénk ivartalaníttatni, mert van egy ki kandúr sziámi cicánk, és szeretnénk, ha lennének majd kicsik, csak sajnos, még nem ivarérett a kis kandúr.
2010. márc. 13. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!