Melyek azok a macska kaja márkák amikben sok hús származék van, mégis elérhető áron?
Az olcsóbb márkák közül sajnos egyik sem. Nézd meg az összetevőket: a fő összetevője mindnek a gabona, amire a macskáknak nincs szüksége. A hústartalom pedig 4-6%, azaz szinte semmi.
Ennél jobban jársz, ha hentesnél veszel neki maradék (de nem romlott) húst, pl. csirkemell nyesedéket, pulykamellnyesedéket. Ezt kaphatja nyersen is, főve is (fűszerek nélkül).
A drogériák sajátmárkásait érdemes megnézni, azt hiszem mindegyikben van olyan, ami 10-20% körüli, és nem sokkal drágább, mint a fent említett márkák, itt a reklámozás helyett húsra költenek. :D
Nagyobb üzletekben lehet kapni perfect fit-et, meg purina one-t, ezek sem hiperszuper eledelek, de a tesco gazdaságosnál azért sokkal jobbak. Érdemes végignézni az összetételt, én ezt a kettőt jegyeztem meg, mert ezeket eszi meg úgy-ahogy a macsekom. :D
Na ezek, amiket bárhol be lehet szerezni kb. Ha van felétek fressnapf, akkor az oldalon nézelődhetsz, kisebb állateledelesnél meg kell kérdezni mit mennyiért adnak, mert nagyon eltérő árak lehetnek. Vagy ha egy-egy nagyobb beruházás belefér, akkor netről rendelve nagy tételben egész olcsón kijönnek a tápok.
Az olcsók közül az aldi shah konzervje a legjobb, a dm dein bestes-ből egy-kettő meg kell nézni.
Ezek mind nedvestápok!!
A Fr..,Wh.. és társai -a szupermarketekben kaphatóak pont nem olcsóak,főként, ha az ár-érték arányt nézzük..szóval felejtősek.
Közepesnél jobbak (száraztáp) -és nem a legdrágábbak: brit care, josera, brit, flatazor,bosch sanabelle.. persze alaposan utánajárni-hol olcsóbb (neten) (nagyobb kiszerelés mindig jobban megéri)!
Brit Premium száraztáp. Én ezzel etetek, jó ár-értek arányú és bevált. Rendelés: petissimo.hu
Premiere konzerv. Magas hústartalom, de nem drága. Van több féle változatban. Vásárlás: Fressnapf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!