Macska gerinctörés!?
Sziasztok! Tegnap reggel kiengedtem a cicám, fél óra múlva azt látom hogy jön be és eldobja magát a kőre.
Lábán meglátok egy kisebb sebet (gennyes) felemeltem egy picit a lábát és egy hatalmasat nyávogott.
Ma reggel feküdt az alomjában, kivittem a folyosóra (tegnap nem engedte hogy felemeljem)
Ezután kihívtuk az állatorvost aki szerint elütötték.
Aztmondta valószínű gerinctörése van, 3 féle injekciót adott neki.
50% esélyt ad neki a felépülésre.
Miután elment végigtapogattam a gerincét, és a medence csont fele fájlalja a lábát, (nem anyira mint tegnap)
Szerintetek?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Vidd el egy olyan rendelőbe, ahol megröntgenezik, így pontosan látszik, hogy mije tört el, kell-e műteni.
Szállítás során óvatosan fogd meg.
Azóta sem evett, inni csak kicsit ivott, pisilt
Mért nem eszik , iszik?
Gerinctoressel nem maszkal egy macska.
Mindenfelekeppen masik allatorvos amit tudok tanacsolni.
Az, hogy nem eszik, az normalis (egy napot kibir) ha nincs melegben, akkor innia sem kell annyira - de friss viz mindig legyen elotte.
Tartok tőle, szegény macs nincs már az élők sorában.
Megint egy felelős állattartó. A röntgenszemű orvost házhoz hívni megy - állítólag -, na de ha fel kell emelni a segget, akkor már gondok vannak.
Mindenkinek csak olyan ellátást kívánok az életben, amilyenről ő gondoskodik, ha az állatainak szüksége van rá.
A cica már itthon van, úgynéz ki hogy rendbe jön. eszik iszik nyávog dorombol jókedvű csak a ficam gyógyulás 6-8 hét!!
Köszönjük mindenkinek a segítséget, mindenkinek megy a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!