Macska gerinctörés!?
Sziasztok! Tegnap reggel kiengedtem a cicám, fél óra múlva azt látom hogy jön be és eldobja magát a kőre.
Lábán meglátok egy kisebb sebet (gennyes) felemeltem egy picit a lábát és egy hatalmasat nyávogott.
Ma reggel feküdt az alomjában, kivittem a folyosóra (tegnap nem engedte hogy felemeljem)
Ezután kihívtuk az állatorvost aki szerint elütötték.
Aztmondta valószínű gerinctörése van, 3 féle injekciót adott neki.
50% esélyt ad neki a felépülésre.
Miután elment végigtapogattam a gerincét, és a medence csont fele fájlalja a lábát, (nem anyira mint tegnap)
Szerintetek?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Tegnap rengeteget ivott, ma viszont nem hajlandó, se enni se inni
(tegnap sem ivott)
szerintem hívjál sürgősen egy másik orvost is, hátha tud vele vaalamit csinálni!! ne tapogasd és ne kelljen mozognia stb etesd..de keress másik dokit!!!
az én kiscicámat is elütötték és rá 2 hétre meghalt pedig az orvos látott rá esélyt, hogy megmarad. már bánom,hogy nem volt több helyen
"Ezután kihívtuk az állatorvost aki szerint elütötték.
Aztmondta valószínű gerinctörése van, 3 féle injekciót adott neki. "
Házhoz jött az állatorvos, aki röntgenszemeivel megállapította a gerinctörést, majd kezelés nélkül otthagyta a macskát.
Szerinted mit tudnánk mondani?
Tessék bevinni egy normális klinikára, ahol kap ellátást. Te sem gondolhatod, hogy megmarad 3 injekcióval!
Arról nem beszélve, hogy ha úgy megcsapták, hogy eltört a gerince (akkor hogy nem bénult le?!), a belső vérzés minimum.
Biztos, hogy valóban látta állatorvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!