Ki merjem engedni a frissen ivartalanított nőstény cicám?
Sajnos nem bírtam tovább...
Már 2 napja max 1-2 órát aludtam, nem bírtam elviselni h így szenved. Hajnalban kienfedtem. El is húzta a csíkot csavarogni, de hála Istennek idáig semmi baja. Jön hozzám, amint meglát. Dörgölőzik, dorombol, mindig nézem a sebét és szerencsére egybe van még. Este megyünk kontrollra, majd nondja a doki h maradhat-e kint v nem, de ő mondta h a 24 órát várjuk meg, utána kimehet. Direkt rákérdeztem "biztos?" azt mondta nem lesz baja. Hát legyen úgy. Nálunk ő a legjobb állatorvos.
Én cicám is a napokban lett műtve, a doki a varratszedésig szobafogságot mondott. Szóval legalább egy hét. Ennél kevesebbet még sehol sem hallottam eddig, akkor se, ha felszívódó varratot használtak.
Talán ha kötözve van és rendszeresen újrakötöd-fertőtleníted, akkor nem lehet baj, de nem mindegy mit és hogy csinálsz, ezt meg kéne kérdezni. Azért mégiscsak egy nagy seb van a pociján, kint meg sok a kosz meg a veszélyforrás, ne nagyon hagyd ki.
Ha ki akar menni nézelődni, én berakom a hordozóba és kimegyek vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!