Elkóborolhat az ivartalanított nőstény cica?
A cica négy napja nem jött haza. :( Eddig nem ment el tőlünk. Tavaly ősszel hoztuk a menhelyről. Nyugodtan ki lehetett engedni, csak napozott és mindig az udvaron volt.
Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
Remélem, hogy haza jön a cicus! :)
Igen, elkóborolhat.
Ha nem esett baja, hazamegy elöbb-utóbb.
Az enyém egy hónap után jött haza. Annyira szeretném tudni, hol volt...
Köszi Szépen Kedves 13:03-s Válaszoló!
Hallottam azt is, hogy amelyik cica nem annál a háznál született, ahol lakik nem biztos, hogy haza talál.
Nagyon várom haza!
A kinti fekhelye mellett hagytam neki ennivalót, de arra gondolok nem ő eszegette meg.
Mert a szomszéd macskái is átjárnak, és jártak régebben az udvarunkra.
Üdv!
"Hallottam azt is, hogy amelyik cica nem annál a háznál született, ahol lakik nem biztos, hogy hazatalál."
Ez nem igaz. A cicáknak van egy tájékzódási képességük, ha úgy tetszik hatodik érzék...mindig hazatalálnak...a Rákóczy-féle szabadságharc idején cicceket vittek magukkal a bújdosók, velük küldték haza a levelet.
Nagyanyám elvitte falura (20 km) a macskáját vonattal, mire hazaért a cica otthon volt.
Csak sajnos benne van a pakliban, hogy baja esik, (kutya, autó, rossz ember) akkor sajnos nem bír hazamenni.
Az enyém, amikor hazaért egy hónap után, nem volt egy szeme. Totál hiányzott az egyik szemgolyója. Sovány volt és koszos, de nagyon boldog, hogy hazaért.
Mit nem adnék, ha tudnám, hol járt....
Örülök, hogy azt írtad, hogy hazajött a cicád!
Igazi kalandorok! :)
Nagyon izgat, hogy nincs itthon, mert azért hoztuk el, mert rossz kezekben volt mielőtt a menhelyre került.
Most pedig én vagyok az oka, hogy elkóborolt!
Nem kellett volna ki zárni, akkor éjjel. Gondolhattam volna, hogy az ivartalanítással nem lehet az ösztönöknek parancsolni.
Csak elkóborol, ha akar! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!