Ivartalanított nőstény macskához miért járnak kandúrok?
Az lehetetlen, hogy vemhesek legyenek, ha ivartalanítva vannak, akárki akármit mond. Teljesen egyértelmű ;).
Az a macska, aki ivartalanítás után vemhes lett, az nem volt ivartalanítva.
Itt olvastam, hogy hogyan végzik az ivartalanítást:
"A mutétet intravénás altatásban végezzük. Miután a macska elaludt, leborotválják és fertotlenítik a hasát, majd az állatorvos 1-1,5 centiméter hosszú bemetszést ejt a macska köldöke mögött. Speciális eszközzel (kampóval) felkeresi a petefészkeket, majd annak ereit leköti, hogy megelozze a vérzést az operáció alatt. A méhet ellenorzi, és csak akkor távolítja el, ha az beteg vagy magzat van benne. A következo lépés maga az ivartalanítási procedúra, amikor is a petefészkeket eltávolítja."
Azok közül, akiknek a méhe nem volt eltávolítva, csak a petefészke, náluk fordult elő a vemhesség.
Egyébként többen is írtak erről. Nem értem, hogy miért kellene ezeket a tapasztalatokat megkérdőjelezni. Így kétszer kellett elvinniük az állatot ivartalanításra.
Máskor jó lenne a kérdésre válaszolni inkább.
En olvastam mar sarkanyokrol, varazslokrol, és urlenyekrol is, ettol fuggetlenul tudom, hogy a noi petesejt a petefeszekben termelodik.
Igy, a petefeszek eltavolitasa eseten, nem termelodik olyan, amibol kolyok lehetne.
Ennyit a tundermesekrol, a visszanott petefeszkekrol, herekrol, es a szuznemzesrol.
A kerdesre pedig az a valasz, hogy amikor bagzasi ido van, a kandurok mennek olyan nostenyhez is, amelyik meg pont nem ivarzik. Mert ugy vannak vele, hogy majd fog.
Köszi, de kérlek, figyeld a kérdést:
"Ivartalanított nőstény macskához miért járnak kandúrok?"
A kérdésem ez, a többi gondolatot zárójelben jegyeztem meg.
Egyébként kutyáknál lehet, hogy azonnal a méhet távolítják el, macskák esetében azonban nem így van.
Macska:
"A nőstény állatok ivartalanítása során műtétileg eltávolítjuk a petefészkeket és ESETLEG a méhet is."
Kedves kerdezo.
Felreteve az aroganciat, amit erzek, amikor a ivartalanitott allat megis vemhesedeserol irsz
(Es szamomra olyan mit az ufok, es a jeti)
Kerlek, fogad el, hogy ami nincs, az nem jelenik meg a semmibol.
Es petefeszkek nelkul nincs honnan jonnie a noi petesejteknek, es anelkul nem lesz kismacska.
De, ahogy hiszed.
Itt szeretnem megjegyezni, van folosleges 2l tibeti csodavizem, amit ha megiszol, meg a amputalt kez is visszano, es orok eletre immunis leszel a rakra, es a megfazasra.
Csak 100e forint. Kell?
Értem, köszi.
De lehet, hogy a kérdésemre is tudod a választ.
"Ivartalanított nőstény macskához miért járnak kandúrok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!