Hogyan lehet a szomzséb macskáját távoltartani a kerttől?
Figyelt kérdés
Mind a két szomszédunknak van macsája.Én szeretem a cicákat de a nagyim velünk él és ő ha jól tubom alergiás rájuk(meg utálja is őket). Kerités kilőve 2 okból 1:azért én nem tudok semmit csinálni hogy legyen csak a szüleim 2:dombon lakunk és az egyik szomszéd lényegében felettünk lakik(a macska így max visszamenni nem tudna). Aztán van az is hogy a macska 2m-et ugrik meg szinte minden jukon áfér. Mit tegyek? Előre is köszz az ötleteket.2015. júl. 16. 22:06
12/14 anonim válasza:
1. kerités
2. kutya
előszöris csinljatok keritést h a kutya ne menjen el majd vegyetek egy kutát... lehetőleg olyat ami nem szereti a macskákat!!! :)
13/14 anonim válasza:
Mondtam már... vadássz rá légpuskával pár alkalommal és leszokik róla, hogy átjár. Ilyen 1x-ű okos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!