11 hetes cicának lehet kefirt adni ha kicsit hasmarsos?
Figyelt kérdés
Kedden megyünk legközelebb a kórházba, mert az itteni dokit inkább kihagyjuk, nem bízunk benne.2010. márc. 4. 23:24
1/6 anonim válasza:
Hasmarsos cica még hasmarsosabb lesz a kefírtől.
2/6 anonim válasza:
Tejterméket ehet a macska, pl. kefír, joghurt, sajt stb. sőt tejet is ehet, amelyik bírja, de magát a tejet nem mind a többit viszont simán. Mikor a macskám beteg volt és minden kijött belőle nekünk a doki direkt javasolta a kefírt.
3/6 anonim válasza:
Ha kaukázusi kefírt adsz neki, vagy bármilyen élőflórásat, akkor ugyanúgy, mint az embernek, az ő emésztésének is jót fog tenni. Nyugodtan adj neki!
4/6 anonim válasza:
A probiotikum jót tesz a pocijának. Nyugodtan adj neki!
5/6 anonim válasza:
Keverjél bele rizst az még jobbat tesz neki.
6/6 anonim válasza:
Amikor az én cicámnak volt lágyabb a széklete akkor a vízébe tettem egy fél ampulla normaflore-t, meg bolus adstringest ami bélfertőtlenítő. Főztem neki rízst és összekevertem egy kis konzervvel az íz miatt. Csináltam neki natur kamilla teát. Megvártam míg kihűl és úgy adtam neki. Jobban megitta mint a vizet. 2 napig adtam neki a kamillát, mert folyamatosan adva az is meghajt egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!