Lehet egészségügyi problémája a macskának?
Az ókorban használták ezt a port.
Vegyé cseppet. Széthúzod a szőrt a tarkóján, a bőrére cseppented, az bejut a bőre alá, és úgy fejti ki az egész testében a hatását.
Egyébként hogy lettek bolhásak, ha szobacicák? Vagy ki is járnak a lakásból?
Igen, hallottam hogy van ilyen "permet" de a közelünkben nem lehet sajnos venni, csak porok vannak.. :( Ezért is kérdeztem mert jelenleg csak ezt tudom használni és félek hogy ettől bajuk lesz, de amint lesz rá valami lehetőség veszek nekik permetet.
Egyébként köszi a választ :)
2. A kérdező azt kérdezte, hogy a környezetre való por mit okoz. Arról egy szót sem írt, hogy a macskára mit szórt.
Kérdező! A fürdés után 3-4 órán belül kell tenni cseppet, mert a fürdető önmagában semmit nem ér.
Sajnos én sem tudom, hogyan lettek bolhásak, mert csak a lakásban vannak és álítólag az előző gazdi is fürdette őket akitől hoztuk. Én a kinti kutyusunkra gyanakszom, mert mikor nagy vihar van mamáék beengedik a lakásba(habár ilyenkor a cicák bevannak csukva az egyik szobába)
Ezekkel a cseppekkel mikor lehet őket bekenni? Mármint itt nincs olyan, jogy csak bizonyos korhatár után, mint a bolhanyakörv esetén? Még csak 13 hetesek.
8 hetes kortól lehet, úgyhogy már nyugodtan használhatod a cseppet.
Szerintem elég lesz 1 fiolával venned, és a két cicára megfelezed, mert a súlytól is függ. Nekem legalábbis mindig elég volt egy a két macskámra.
A tarkójára, a gerinc vonalába cseppentsd, húzd szét a szőrét, és ne simogasd őket legalább egy fél napig ott, hagy szívódjon fel, ott ő sem tudja lenyalni magának.
Ezeket 1-2 havonta ismételni kéne, de mivel bentiek, így felesleges, majd csak ha esetleg vissza jönnének valami úton módon.
Lehet, ahonnan hoztad a cicákat, már alapból bolhásak voltak, mert elkapták az anyjuktól, és nem megfelelően lett kiírtva belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!