A sziámi cicák kb meddig élnek?
Figyelt kérdés
sziámi, orientlális cicák átlagos várható életkorára lennék kivácsi.tenyésztők honlaján a volt cicákat nézve soka már 10 alatt/körül elpusztultak.azt tudom h házicicák 20évig is elélhetnek.2010. márc. 4. 21:35
1/10 anonim válasza:
Ismerősöm sziámija 18 évet élt. A miénk még csak 5 éves. Én úgy tudom, hogy elég magas az átlag életkoruk, 14-16 év.
4/10 anonim válasza:
Az én ivartalanított kandúrom idén tölti a 16. évét.Az összes foga hófehér, száraz tápot eszik, nyers csirkefejet,konzervet, a legolcsóbbat és szinte nem is őszül.
5/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok...
Törzskönyves, Gesztenye Gusztáv a hivatalos neve :))
6/10 anonim válasza:
Én ismeretem egy 15 éveset.
De a házicicákról én is azt hallottam hogy tovább élnek, többek között ezért is vannak ilyen cicáim. :)
7/10 anonim válasza:
Az enyém 16 évet élt, de sajnos májelégtelensége lett, a végén leállt a mája, úgyhogy el kellett altatni. Az állatorvos mondta, hogy a sziámik általában ebben vagy veseelégtelenségben halnak meg.
8/10 anonim válasza:
Az én cicám 17 évig élt. Nagyon jó természetű és okos cicák.
9/10 anonim válasza:
Az állatorvos azt mondta, hogy míg a házimacskák (bent tartott, ellenőrzött, természetesen) kb. 12-13 évig élnek, addig a sziámi cicák akár 15-18 évig is. Az én cicám mindjárt 14 éves lesz, és gyönyörű, okos, játékos még mindig. Egyre szebb lesz... :)
10/10 anonim válasza:
A mi cicánk 16,5 éves. Most derült ki egy rutin vérvételből, hogy hasnyálmirigy gyulladása van. Reméljük még sokáig velünk lesz. A fiamnak vettem első osztály végén, mert sajnos tudtam, hogy sokat lesz egyedül. Egyedülálló anya voltam. Most az a helyzet, hogy a fiam életében több volt az idő amikor volt a cica, mint amikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!