Ma délután meghalt a cicám, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Holtan találtuk ma délután a fa alatt, ahol gyakran szokott aludni. Sérülés nyomait nem találtuk, mintha álmában ment volna el. Reggel evett rendesen, nem volt beteg, vidám cica volt. Másfél éves kandúr, kissé törpe növésű. Lehetséges, hogy nem bírta a szíve a hőséget? Vagy mi okozhatta a halálát? Nagyon szerettük ezt a kis jószágot. :-(2015. júl. 8. 21:49
1/4 anonim válasza:
annyira sajnálom!! :(
valószínűleg valami mérgezőt ehetett/ihatott:
ebben a nagy melegben az állatok szívesen isznak fagyállót, édes illata és íze miatt :/
nekünk is egy törpenövésű kandúrunk van, most 6 éves. neki sajnos a szívével vannak gondok, ezért rémülten olvastam, ami a cicáddal történt. tényleg elképzelhető, hogy a szíve nem volt elég erős, és a meleg miatt halt meg szegény
nagyon sajnálom még egyszer :'(
2/4 macdln válasza:
Igazat adok az előttem válaszolónak. Szerintem is lehet,hogy fagyállót ivott vagy megetettek vele v.milyen mérget. Vannak nagyon gonosz emberek is. :( Akár a szívének is lehetett v.mi baja, de lehet, hogy olyan betegsége volt, amit nem is gondoltatok volna és nem is látszódott rajta. Nagyon sajnálom. :( Az én cicám is nem olyan régen ment el tőlünk, áprilisban. 10 hónapos volt, elütötték. Át tudom érezni a fájdalmadat én is nagyon szerettem az én kis Cirmikémet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést, remélem a te cicád sokáig fog élni. Ennyire kedves poénos kis állatunk még sohasem volt. Nem hinném,hogy bármiféle méreghez hozzájutott volna, víz is volt előtte mindig. Hát nyugodjon békében!
2015. júl. 8. 22:22
4/4 A kérdező kommentje:
Részvétem Cirminek, sajnálom! Nagyon a szívünkhöz tudnak nőni az állatok.
2015. júl. 8. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!