A lányunk a macskánkkal alszik. Aggódnom kéne?
Figyelt kérdés
Szerintem érzi a lányunk szagát és oda szokott feküdni lányom meg nem teszi ki..2015. júl. 4. 16:37
11/12 anonim válasza:
Aggódnod nem kellene, az állatokkal való "együtt-alváshoz" való hozzáállás nagyon különböző lehet, és alapvetően nevelés kérdése. Engem úgy neveltek, hogy bár nagyon szeretjük az állatainkat, az ágyba egyiket sem engedtük soha. Én sosem szerettem a macskáimmal egy szobában sem aludni, mert nem hagytak:( De ha a lányodnak jó így, az az ő dolga.
12/12 anonim válasza:
nekem kiskoromban a szüleim vettek egy cicát hogy egyedül tudjak aludni :D a tesóm meg a tacsijaival alszik
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!