Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskának lehet főtt tojást...

Macskának lehet főtt tojást adni? Mivel lehet még dúsítani az étrendjét, ami nem konzerves/száraztáp?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 01:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta a doki, hogy a száraztáp a fogkő ellen fontos.
2010. márc. 3. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Most le kellett pontozni mert azt mondtam hogy a macska nem sóskát de patkányt eszik? Ez a való élet, a macska egeret fog patkányt eszik, madarat - 7 macskám van, kedvtelésből vagy ínyencségből valóban egértől pockon át minden jön.
2010. márc. 4. 07:48
 13/14 anonim válasza:
Nyers tojást NEM SZABAD adni neki!!!Nyers tojást nem csak a macskáknak, senkinek sem ajánlatos enni - hacsaknem kizárható a bakteriális fertőzés lehetősége. A nyers tojás fogyasztásakor a szalmonella- és az E.coli-fertőzés esélye olyan nagy, hogy az akár komoly betegséget is okozhat. De még ha a fertőzést ki is tudjuk zárni, az óvatosság fontos: a tojásfehérje ugyanis tartalmaz egy avidin nevű fehérjét, amely akadályozza a B vitamin felszívódását.
2016. dec. 26. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne gond a hazi koszttal, de egy rantott csirke neki tul sos es zsiros. A madarat vagy egeret sem sozza es suti ki eves elott. Szoval lehet neki adni levest, hust, de ezt en mindig kulon keszitem el nekik, so nelkul, es imadjak. Persze a kolbaszt is megeszik, de a csokit is, amibe bele is dogolhet. Szoval legalabb mi emberek gondolkodjunk.
2017. febr. 2. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!