Macskának lehet főtt tojást adni? Mivel lehet még dúsítani az étrendjét, ami nem konzerves/száraztáp?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 01:54
1/14 anonim válasza:
2/14 anonim válasza:
Fogjál neki egeret, vagy nézz utána itt a kérdések közt, biztosan ajándékoz neked valaki hörcsögöt, patkányt...
3/14 anonim válasza:
Persze, csak előtte pucold le a héját.
4/14 anonim válasza:
Az enyém imádja. Meg a sajtot, meg a főtt kukoricát, répát, karfiolt...néha elgondolkodom, nem vegetáriánus-e...:)
6/14 anonim válasza:
Hopp, most olvastam, hogy nem szabad neki nyers tojást adni. Elnézést.
7/14 anonim válasza:
macskának: bélszín, lazac, tőkehalmáj
neked: párizsis kenyér
Az a lényeg, hogy nyugodtan adhatsz neki házi kosztot. Sőt egy egész csirkecsombot is mondjuk, vagy egy nagyobb darab főtt marhahús darabot. Ugyanis ezektől a modern kajáktól a macskák "elfelejtenek" rágni. Nem használják a természet adta tépőfogaikat. Ezért néha adni kell egy nagyobb darab húst is. Ezt én nem régen hallottam.
Adtam a vasárnapi rántott csirkéből egy kisebb combot. Úgy járkált vele, mint egy kutya. Vitte a szájában.
Aztán elbújt vele és teljesen lecsupaszította.Csak a csont maradt.
8/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. most rácuppant nagymamám sóskájára, amiben tejöl van meg füstölthúslé. (speciális recept, nekem a világ legfinomabb étele, enyhén savanykás sóska.) remélem ettől nem áll neki fos_ni, mindenesetre csak egy kicsit adtam neki.
2010. márc. 2. 11:23
9/14 anonim válasza:
nagyon helyes tömje csak magát a kis pocok.
Sokan ellenzik a házikoszt adását.
Én nem. És ezek szerit a macskád sem:-)
10/14 anonim válasza:
A mi cicáink házikoszton nőttek fel. Persze kapnak konzervet azt szeretik, a száraztápot nem. De imádják a levest a főzeléket a húst mindent megesznek, és semmi bajuk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!