Miért csinálja ezt az újszülött kismacska?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Msot szült a macskánk, 3ból 1 maradt meg, első szüléses. De ez az 1 kismacska is elég furán lélegzik, amikor levegőt vesz a hasa nagyon összehuzodik és nem nagyon akar mozogni. KB 5-10 perce született meg, és enm ugy tünik mintha az annya foglalkozna vele, csak tisztogatja magát. Ez normális? mi kellene történni ilyenkor?2015. jún. 22. 20:03
21/34 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek, megpróbáltuk még este az ujjról tejet andi neki, de semmi, odavittük a bimbóhoz de semmi,reggelre meghalt. ennyi kész. lehet mondani hogy felelötlen vagyok nem érdekel. felőlem azt gondoltok amit akartok. Az orvosrol annyit hogy nem egy nyüzsgő nagyvárosban élünk,itt a közelbe 1 orvos van, aki szabizott. 20\17-nek köszi szépen hogy megprobálsz engem felelőtlennek beállítani, amit arról szürtél le hogy nem ivartalanítottuk. nem érdekel mit mondasz. megértem hogy szeretitek a macskát, de ennyire ne legyél már beleőrülve, hogy felelőtlen, rossz ember vagyok. kérlek ne írj ide többet. a többieknek, nem kötekedni akaróknak köszi a segítséget.a macska áttlesz adva egy rokonnak, akinek van vagy 10 macskája, ott jó kezekben lesz, ha ez megnyugtat mindenkit.
2015. jún. 23. 12:48
22/34 anonim válasza:
A tejről annyit, hogy nem szabad macskának adni, mert laktózérzékenyek. Egy pici cica meg is halhat tőle.
23/34 anonim válasza:
atyaeeeg ilyen emberek egyaltalan minek elnek? minek szivod a levegot es pusztitod a kenyeret te felesleges artany. remelem hamarosan eljon az ido, amikor az ilyen csaladokban a noket eroszakkal ivartalanitjak, hogy ne tudjanak ilyen embereket a vilagra szarni, mint a kerdezo.
24/34 anonim válasza:
komolyan, ezek a videki szetivottagyu szulokbol kifosodo primitiv iskolazatlan alkeszivadekok, akik moralisan, intellektualisan meg kulturalisan alig haladjak meg egy csimpanz szintjet, minek vannak a vilagon, es megis ki felelos azert, hogy meg interneteleresuk is van, ahelyett hogy mondjuk kiserleteznenek rajtuk vagy valami munkataborban hasznosulnanak? :D
25/34 anonim válasza:
Kedves 24-es.Jó magyar módjára általánosítasz!Mert a fővárosiak aztán egytől egyig inteligens,tanult emberek.Jó lenne már belátni,hogy itt is és ott is van ilyen is és olyan is.Nem tanultság kérdése az állattartás inkább az ember lelkétől függ.
26/34 anonim válasza:
dehogy, egy nagy francokat altalanositok, a fovarosban is hemzseg a sopredek :D
27/34 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek:D magyarok.. nem tudtok senkit, nem ismertek engemse a családoamt se és itt egy macska miatt halálomat kivánjátok:D köszike :D csak tudjátok aki másnak rosszat kíván.. :) na mind1 menynetek sírni a macskátokhoz :D ezen jót nevettem :D köszi :DD
2015. jún. 25. 08:36
28/34 A kérdező kommentje:
jameg persze ne itt írogassatok adjatok elérhetőséget, megbeszélünk egy időpontot és ott beszélhetünk ha annyira a halálom kivánjátok ;) hülye magyarok :D
2015. jún. 25. 08:37
30/34 anonim válasza:
ilyen "nem ivartalanitok mer minek, inkabb eliszom a kocsmaban" tipusu allatkinzo tufa barom magyarok es varoslakok kozt is rengeteg van, szoval a lenyegen nem valtoztat. szrom le, hogy az vagy-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!